UA to Canada CUAET
-
так за дитину і так заповнює хтось із батьків і підпис там в кінці повинен поставити. ви побачите це.
-
Вибачте, я знаю що ви робите добру справу але не розумію в чому до мене питання. На все добре і Слава Україні!
-
Друзья, добрый день Заполняла анкету 30.01 В анкете указала своего партнера, но не прикрепила никаких документов (у партнера гражданство Греции, соответственно виза не нужна) Могут ли быть проблемы с одобрением визы, если не приложены никакие документы, указывающие, что мы прожили год вместе? Эти документы у меня на руках, получили уже после того, как заполнила анкету
-
Дякую,зрозумило,на початку,в iнструкцii зазначено,що якщо заповнюэ член сiмi потребно ставити yes,не може ж моя дитина 4 роки сам заповнити ii.
-
ви відповіли, що записують до 3х тижнів, я написала, що зараз записують швидше. от і все. це чат, де люди обмінюються досвідом. не розумію, чого ви думаєте, що я до вас щось маю)
-
Добрый день,подскажите пожалуйста на детей одобрили заявки после того как мы отправили паспорта без приглашения,и в личном кабинете поменялся статус и типа пишет решение в сообщении а сообщения нет 🤷🏼♀️
-
Если вы гражданка Украины, то почему у вас должны быть проблемы? При отсутствии доказательств вопросы будут к партнеру, а не к вам
-
так вище в чаті вже писали, що наступного дня записали) ну і в листі написано що до тижня очікування. може ви просто давно записували. по київському часу я вранці 27 січня відправила запит, відповідь прийшла вранці 30го. навіть менше ніж 2 робочих дні
-
Так,пiдпис вже поставила,менi в кiнцi i видало список,ось i заплуталася,форму скачала,дякую за пораду!☺️
-
2-3 дні це надзвичайно, давайте подивимось, хто відпише, що він очікував 2 дні.😁 І я написала 1-3 тижні)
-
А мне сегодня младшей дочери пришел реквест…5,5 месяцев, 4,5 из них остальные четверо с визами🙈… но ура! Так и знала, что уеду в Украину и будет ревест😂
-
Так написано же, что одобрена, больше никаких подробностей не будет
-
Доброго вечора, хтось раніше ділився як підписувати конверта, якщо відносиш самостійно, але не можу зараз знайти, допоможіть будь ласка!
-
Никаких подробностей больше не будет. Был бы отказ - было бы письмо с отказом.
-
*подробности проверяйте в своих сообщениях ниже А сообщений новых нет И так на двух анкетах
-
original passport request відправляють вручну завжди. якщо ви відправили без цього реквесту, то можливо просто показує апдейт як у вас, який вже після вклейки візи приходить. все окей.
-
Верхній лівий кут - ваше ім'я та адреса, правий нижній кут - адреса візового центру
-
Я сама відносила у Відень і віддавала охоронцю у його скриньку, підписувала так, як вам сказала. Оскільки все вийшло добре, вважаю що я зробила правильно )