UA to Canada CUAET
-
Никаких подробностей больше не будет. Был бы отказ - было бы письмо с отказом.
-
*подробности проверяйте в своих сообщениях ниже А сообщений новых нет И так на двух анкетах
-
original passport request відправляють вручну завжди. якщо ви відправили без цього реквесту, то можливо просто показує апдейт як у вас, який вже після вклейки візи приходить. все окей.
-
Верхній лівий кут - ваше ім'я та адреса, правий нижній кут - адреса візового центру
-
Я сама відносила у Відень і віддавала охоронцю у його скриньку, підписувала так, як вам сказала. Оскільки все вийшло добре, вважаю що я зробила правильно )
-
Дякую, але так підписують коли відправляють поштою, а я завтра сама відношу, там інший формат
-
Есть кто отправлял паспорт на вклейку находясь в США?! Оплачивали вы доставку в обе стороны и вот это - Package transmission(per passport): $23.30 USD (Only if you did not have to provide your biometrics, or if they were taken at a CVAC other than the one where the passport will be sent).?!
-
Кажні 2 тижні начеб то
-
package transmission fee для cuaet платить не надо - на сайте VFS об этом сказано. доставку в обе стороны - очевидно, если вам она нужна
-
t.me/UAtoCanada/199450
-
Нажаль прямого посилання не маю, але всю цю інформацію дивився в якомусь відео, і там йшла розмова що це працює. Набирають кожні 2 тижні .. але встигнути потрапити складно
-
Ні! Вже немає розіграшу.
-
Прикро якщо так... НА оффсайті написано що нових заявок не приймають, бо заспамили
-
Добрый вечер. Можно ли подать заявку на человека, который не является законным мужем? В анкете написано, что можно подать на common law partner.