UA to Canada CUAET
-
есть совсем экстремальные варианты вроде shared room, который даже в BC можно снять за 500-600 баксов. и дальше искать сразу местную работу, так как 1100 евро (где-то 1600 кадов) это очень мало
-
Да, хотелось бы со временем найти работу по месту. Но для начала оставить свою удаленку и пока обустроиться, посмотреть что и как
-
Без языка будет ОЧЕНЬ сложно. Если вас двое, там было чето около 14к баксов минимум. Сумма расчитывается чтобы вам хватило на пол года не помереть с голоду типа. Если у вас дети, то я бы подумал о других вариантах, потому что 10к не хватит.
-
Для этой программы вроде нет, но это не ко мне вопрос. Там вроде надо просто указать сколько везёте. Но никто их не забирает или облагает налогами, это все только ваше. Я это к тому что деньги нужны вам, а не правительству) там есть всякая помощь по мелочи, но например пособий крупных типа как в штатах нету. 10к хватило бы, если бы вы ехали сами и сразу по джоб офферу, т.е. приехали и сразу работаете.
-
Вибачте, за некоректне питання, але може ви мали на увазі 7000$, а не 70000$? Бо я трохи в шоці, плануємо їхати з хлопцем, я вчитися здебільшого, він працювати, то він будівельник/ремонти/сантехніка і тд., але ніде навіть приблизно таких зарплат не бачила, ну за ці професії,хоча ви не вказували свою професію, але бачила, що його професія в Канаді зараз ніби потрібна, то виходить зарплата дуже низька(знаходили компанію де потрібні будівельники, то там в місяць 5500-6000)?
І як я зрозуміла з сьогоднішніх повідомлень, то якщо в нас при в‘їзді не буде 10-14тис.$, то нас можуть і не впустити? Бо ми заповняли заявку і там нічого про підтвердженння фінансів не було
Також т.к хлопець працював неофіційно майже весь час, то не вказували ніяку роботу за останні 5 років, можливо варто зайти змінити дані, поки є можливість? Чи це не може стати причиною відмови? Начиталася про поради по фінансам сьогодні, і думаю може то таки краще нікуди не їхати
Буду дуже вдячна за будь-які поради!!
-
У работодателей, наверное?)
-
Ми нічого не переводили, просто відправили як є. І визи вже получили