UA to Canada CUAET
-
Ого, ну а поки не дочекаєшся не можна ж відправляти паспорт?
-
в закріпленому є посилання. будьте уважні. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
запитуйте в чаті, у нас чат для цього і функціонує. ну і в інструкції на сайті все детально описано.
-
Будь ласка хто може дайте відповіді на такі запитання, нам необхідно вклеїти візу в Канаді, прийшов реквест: 1. Чи правильний адрес я знайшов? 2. Якщо подати поштою, перелік такий самий: -Реквест -Consent Form -Паспорт? 3. Чи можна буде поїхати самому здати, чи тільки зворотня доставка? Буду вдячний за відповіді. Самостійним пошуком користувався,про те будь ласка допоможіть)
-
у вас в реквесті є посилання. в розділі Канада все написано. ви кудись не туди дивитесь зовсім. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C
-
підкажіть будь ласка сервіси, які займаються перевозом паспорту на вклейку
-
пошук по чату
-
Подскажите пожалуйста,а можно разрешение на детей на въезд в Канаду сначала оформить у нотариуса,а потом сделать перевод документа на английский уже самой,без его присутствия?
-
я вам скажу, где его найти, если вы скажете, зачем он вам
-
Доброго вечора, підкажіть будьласка, ми з дружиною отримали візи ще в вересні, у нас народилас дитина, отримали свідоцтво про народження і загран, ще раз потрібно заповнювати анкету дружини і щоб вона додала дитину? Бо щось окремо додати анкету дитини не знайшов
-
и в гугле его тоже забанили? ну напишите вы, а он подпишет
-
А де взяти цей номер якщо паспорт відправляли поштою? Дякую
-
Он не сможет,он русский 😆и так с трудом уговорили.
-
разрешение на въезд детей в Канаду не требует нотариального заверения вообще. можно просто сразу самостоятельно на английском написать