UA to Canada CUAET
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
нет
-
на питання are you applying on behalf of someone else, відповідаєте no. мати всеодно підписує анкету в кінці.
-
До того як задати питання я це знаходив у закріплених, питання в чому, я починаю заповнювати анкету, данні представника (тобто матері), данні заявника (тобто дитини), заповнюю все а в кінці воно просить мене додати дітей, а я що робив? Камон ;)))
-
подлинность чего? нотариус в любом случае не заверяет документы на иностранном языке, и печать у него будет на русском, сомневаюсь, что она впечатлит иммиграционного офицера. к разрешению должна быть приложена копия паспорта родителя и его контакты. если будут вопросы - позвонит официальные требования: t.me/UAtoCanada/198941
-
ну ви же анкету на дитину заповнюєте, всі її дані. в кінці коли питає про дітей, то які можуть бути діти у вашої дитини? анкета — стандартна для всіх. питання не зникають, від того, що подається дитина.
-
Після цього потрібно данні матері або дитини вводити? Якщо дитини то в кінці знову просить додати дітей 😁 а в відео казали якщо дитина менше 14 років то треба так відповісти 😬
-
Підкажіть будь ласка .Якщо в мене віза вже 3 місяці як готова,а на дитини нічого не приходить що робити?Чекати чи кудись писати?
-
в закрепе есть :) и по чату можно найти тоже)
-
абсолютно вся інформація по цій темі є в закріпленому. ніхто іншими секретними знаннями не володіє.
-
Добрый Вечер, у меня вопрос, мы прилитим в Канаду 17 апреля, мы успеем податься на помощь или уже нет?, просто опять же может не правда но говорят что те кто успели приехать до 31 марта, им еще будет продлена выплата до июня, кто не успел до 31 марта тот не успел...это правда?🤔
-
Ту по 2000 повідомлень на день.Спробуц знайти 😂
-
В Кракові тільки біометрія
-
Скажіть будь ласка куда краще відправляти паспорт на вклейку візи до Варшави чи Кракова? Чи є якась різниця?
-
Та вони попереджають не відправляти якщо нема реквесту .🤦♀️🙆
-
Чекати або відправляти з вашим реквестом і візою без запросу
-
Не підкажете чи на цю адресу відправляти - Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (CH Blue City, 2nd floor – entrance by stairs from the 1st floor near the “TK Maxx” shop) ??? Просто раніше багато хто писав що змінився адрес у візовому центрі, і боюсь не відправити на стару адресу.
-
Почему такая проблема сделать транзитную визу для Лондона?
-
Здравствуйте, есть те кто летел бесплатным рейсом в Канаду?
-
Вы не знаете за какое время приходит дата вылета? Не могу найти. (за неделю-две)
16 Jan 2023, 06:08
169119/286652
about an hour ago