UA to Canada CUAET
-
Ну там есть Квебек, со своим сепаратизмом и тд) Не знаю, правда или нет, но на ютубе говорят что даже есть какая то языковая полиция, которая за английский штормит предприятия и тд. @Karim_Baltazar возможно больше может рассказать, он оттуда.
-
@mauiwawie Could you pin that?
-
Та що казати? Люди вже і так перелякані через французьку. Дивляться на Квебек як кацапи на Україну, дякую що без ненависті. Як ми тут "виживаємо" - самі не розуміємо 🤪
-
Я вас підтримую! Цьому не має місця бути. Але краще тій "не людині" не бити морду... Бог їй суддя! Їй ще прилетить за цю діч!
-
Та я не шарю за Квебек, на ютубі чувак розповідає що там зовсім погано, за англ не фігарять, але не дуже відносяться. Ви б реалії розповіли, бо для багатьох Квебек та Монреаль може стати гарним початком, бо ціни на житло кращі та є допомога для українців. Та хоча б нормальний транспорт, бо у тому ж Калгарі без машини не дуже буде
-
О, если вы из Монреаля - расскажите пожалуйста, я думаю над этим регионом, там очень хорошо развит айти. Много ли мусульман, которые как в ЕС - вы нам все должны, белый человек - враг народа и прочее? (Сужу по Германии, ко мне пристали пару дней назад сирийцы, думал все) Сложно ли выучить французский? Будут ли смеяться, если жена или я будем плохо на нем говорить? Сложно ли получить постоянного резидента? Знаю что в Квебеке знаки и заведения- все на французском по закону.
-
⚜️Не можу сказати що Квебек є ідеальним, про нього можно дуже багато писати і пояснювати (що буде заважати головній меті цього CUAET чату), тому ми вирішили створити окремий чат де більш детально в кожний аспект життя в цій провінції заглиблюємось: t.me/montrealukrainians
-
-
Нет, я нормально отношусь к мусульманам и прочим людям, с другими религиозными взглядами, просто мне было страшновато, что меня в Берлине эти сирийцы прикопают. Тут больше вопрос отношения местных к иммигрантам, которые не знают местный язык. Я по французски знаю только бонжур и селяви)
-
Та сайті на біометрію є відстрочка, тому дружина може їхати зараз а ви потім..
-
613-321-4243