UA to Canada CUAET
-
да, это действительно так, и заявки при этом попадают в общую очередь, такие случаи уже раньше были
-
все зависит от вашего диалога с IRCC. естественно если у человека есть основания для CUAET, то все выдадут, надо просто их показать
-
ви самі зробили помилку. вам не миттєво будуть відповідати. чекайте.
-
А ви не прикладали лист з поясненням про продовження паспорта? Чи там нікуди, буду зараз теж подовжувати статус дитині. І ще питання : це новий кабінет треба робити по ссилці в закрепі, правильно ж? В ідеалі подати і на візу на всяк випадок , вдруг кудись треба буде летіти не залишати ж дитину…
-
если вас просят заплатить application fee, то ваш консультант очевидно подал что-то не так. если не разбираться и просто не заплатить, то заявку просто не будут обрабатывать и вы будете ждать ответа до бесконечности
-
Добрий день,панство! Є така ситуація:дорослі мають візи та готові вилітати,а діти ще ні та невідомо коли отримають візи. Але є один нюанс:у дітей є 2 громадянства,українське та литовське. Питання: чи є сенс не чекати візу для дітей по програмі Cuaet,а зробити eTa як для громадян Литви і вилітати негайно?
-
если это произошло, то достаточно использовать инструкцию из этого раздела - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#have-visa
-
а що саме написано у листі, у якому про оплату йдеться? можете показати? без особистих даних
-
На сайті ircc.Дзвонила моя сестра,вона була у Торонто.Я була у Варшаві.
-
А на який телефон дзвонили - можна номер?
-
Я переподалась другий раз, на цей раз успішно. Вже отримали нові перміти. Писала пояснювального листа та в сканах паспорту першою сторінкою прикріплювала печатку з продовженням. Так, ви робите собі новий кабінет і в ньому створюєте аплікацію на дитину. Я візи вже робити не буду, сил немає і нервів. Уже отримаємо ПР, то будемо літати.