UA to Canada CUAET
-
Добрий день,панство! Є така ситуація:дорослі мають візи та готові вилітати,а діти ще ні та невідомо коли отримають візи. Але є один нюанс:у дітей є 2 громадянства,українське та литовське. Питання: чи є сенс не чекати візу для дітей по програмі Cuaet,а зробити eTa як для громадян Литви і вилітати негайно?
-
если это произошло, то достаточно использовать инструкцию из этого раздела - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#have-visa
-
а що саме написано у листі, у якому про оплату йдеться? можете показати? без особистих даних
-
На сайті ircc.Дзвонила моя сестра,вона була у Торонто.Я була у Варшаві.
-
А на який телефон дзвонили - можна номер?
-
Я переподалась другий раз, на цей раз успішно. Вже отримали нові перміти. Писала пояснювального листа та в сканах паспорту першою сторінкою прикріплювала печатку з продовженням. Так, ви робите собі новий кабінет і в ньому створюєте аплікацію на дитину. Я візи вже робити не буду, сил немає і нервів. Уже отримаємо ПР, то будемо літати.
-
Добрий день. Отримали у Польщі запрошення на біометрію. У Польщі є три відділення, де можна здати біометрію. Два пункти у Варшаві та один у Кракові. Краків для нас ближче. Але в Кракові обмежене відділення візового центру і з опцій там доступна тільки біометри, що нам потрібно. Питання: чи має сенс записатися у повноцінний візовий центр у Варшаві, можливо ми там відразу зможемо здати паспорти на вклейку? чи після біометри все одно одразу документи не приймають і потрібно чекати нового запрошення для наступного етапу?
-
ну так швидко прийшло запрошення на біометрію, того ж дня, коли запонив заяви. Наступного робочого дня вже доступний запис на біометрію. Ось і подумав, можливо там відразу і можна було б перейти до наступного якогось етапу? просто стоїть вибір між повноцінним візовим центром або лише з біометрією. чи після біометри все одно додому чекати?
-
2 месяца и 25 дней ушло на апрув визы внутри Канады !) но дождался !) Мексика 🇲🇽 жди 😅😅
-
Биометрию сдавайте там где Вам ближе и все, потом ждать запрос на паспорт
-
Это подача внутри Канада 🇨🇦
-
У меня на этот же день была запись на биометрию, заявка 16 мая, биометрия 19 мая. Реквест мне 1 сентября, мужу 7 декабря, но возможно в визовом разрешат остаться подождать как вы пишите "сдать паспорта на вклейку" сразу после биометрии. Тот факт, что с декабря быстро приходят реквесты не значит что они приходят быстро всем
-
Так, перші листи приходять майже одразу, далі все повільніше відбувається. Їдьте в Краків. А паспорти потім здасте у Варшаву. Нажаль за один день не отримаєте реквест. Для прикладу з чоловіком здавали біометрію якраз у Кракові 10.01 19.01 мені реквест 8.02 чоловіку реквест. І це ще не довго ми чекали