UA to Canada CUAET
-
а чого вона не повинна прийматись?
-
У Варшаві коштувало 400 злотих лікарю та 160 злотих рентген
-
ну, для початку хочаб ознайомитись із закріпленим повідомленням.
-
Добрый день подскажите пожалуйста информацию за бесплатное жилье для украинцев на две недели? Куда обратиться можно с этим вопросом?
-
фоілесс можна просити ТІЛЬКИ ПІСЛЯ СХВАЛЕННЯ ВІЗИ.
-
Апдейт. Попросити про новий фоілес можна на офіційному сайті Канади. Треба звернутися з заповненням кризової форми як зазначено в інструкції, і попросити про фоіл лес. В результаті звернення мені просто відкрили візу. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html#how
-
тогда не представляю - общаться с VFS, обсуждать варианты, или ехать забирать лично. а какую вы тогда сделали оплату, если не ту, что указана на сайте?
-
забіжу наперед і відповім — у листі зазвичай все написано. це не секретна інформація. перекладіть текст листа.
-
Проходив у Marek Kruk, на сайті є його адреса і контакти
-
кому и как вы ее оплатили? там же на сайте vfsglobal подробная инструкция: visa.vfsglobal.com/usa/en/can/additional-services если вы именно там заплатили за 2-way courier, то при чем тут почта? они должны и забрать, и вернуть
-
Доброго вечора. Я прикріпила до аплікації переведені документи, які я сама перевела по шаблону з інтернету. Шаблони без печаток та підписів. Я не знаю чи правильно я зробила? Можливо краще було загрузити оригінали, хоч і не переведені? І може мені варто тепер додати ці документи через кризову форму?
-
t.me/UAtoCanada/189678