UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте! Можете подсказать, может у кого-то была такая ситуация? У меня перестрочен безвиз, нахожусь в Украине. У меня есть канадская виза, билет в конце февраля из Варшавы в Торонто и POE Introduction Letter. Волнует вопрос, пропустят ли меня на польской границе пограничники ?
-
список документів, які потрібно надати, для подачі на стаді перміт вже в Канаді, майже такий же. там потрібно показувати proof of means of financial support. але зараз на це все закривають очі. я вам як опцію запропонувала. якщо він хоче вже всередині Канади подаватись, і якщо програма закінчиться, то всередині Канади можна буде подаватись на стаді перміт, якщо у нього є ворк перміт.
-
Всем здравствуйте, столкнулись с такой ситуацией. Родители подались на визу. Отец еще ждёт ответа, бабушка получила визу до окончания срока действия загранника , а маме дали визу на 3 года, хотя срок истечения загран паспорта через 8 лет. Кто сталкивался с подобной ситуацией ?
-
ні, цивільний шлюб це не загс. я вже пояснила, що це. сумісне проживання більше року.
-
читайте закріплене. там написано на який строк видають візи
-
ви вже подались на візу і навіть отримали одну, до чого ці питання зараз? ви же щось вже вказували в анкеті не один раз
-
до 20 червня хто подавався, видавали усім візитор візи до кінця строку дії паспорту, навіть тим хто ставив відмітку про ворк перміт. після цієї дати видають вже візу воркер.
-
вы только что сказали, что разведены, а теперь уже есть жена - это как? если у вас нет свидетельства о браке - то вы не женаты.
-
нет, виза вам нужна будет только при посадке на рейс в США
-
Тогда приложите свидетельство из церкви и укажите, что вы married. Церковный брак признается в Канаде. Is a religious marriage valid in Canada? If the parties can demonstrate to the court that they intended to be civilly married and at the time of the religious marriage, and that they believed that all that was required to affect that result was the religious marriage, they may be married according to Section 31.24 мар. 2021 г.
-
не потрібно плутати людей. marriage certificate або доказ коммон ло. все. більше нічого не підходить. до чого ваша цитата мені не зрозуміло.