UA to Canada CUAET
-
1. нет, проблем не будет 2. иммиграция работает круглосуточно 3. центров много и они разные, аппойнтмент не обязателен, очереди от пяти минут до пары часов
-
Дивіться інформацію на офіційному сайті, а не в сторісах від якогось travelstart.if
-
Дякую за відповідь, а як же ж study permit?
-
если у ребенка гражданство одной из безвизовых стран, то можно сделать ему eTA и никуда не возвращаться, просто лететь
-
а стади пермит дадут по прилету
-
пожалуйста ссылку на официальный сайт где это написано
-
Добрий день, хтось відправляв паспорт на вклейку візи з Литви? Підкажіть як ви це робили, за допомогою якої служби? Та як правильно зробити зворотню доставку?
-
Допоможіть розібратись, будь ласка. Не розумію як мені заповнювати анкету, моя готова , а на дітей та чоловіка ні? І їм повинні дати і study permit і work permit в аеропорту?
-
Доброго дня, якщо мені потрібно внести зміни в аплікацію моєї дитини (8 років), то в кризис формі в шапці мені потрібно писати її ім'я та призвіще?
-
Добрый день! Подскажите, я правильно поняла, что визу категории Visitor дают на срок до окончания паспорта, т.е. максимум 10-летняя, а Worker виза - на 3 года максимум?
-
Добрий день Якщо я реєструю сім'ю (жінка, дитина) для чоловіка потрібно робити окрему заявку, якщо він не може виїхати зараз і здати біометрію. Чи просто відмітити що він приєднається пізніше і не створювати заявку?
-
Да.
-
Добрый день! Я отправлял с Латвии в Хельсинки почтой Латвии. Стоимость обратной доставки 40,5 евро на один паспорт.
-
Они вам и не ответят. Потому что такой информации пока что нету. А все остальные просто пытаются хайпонуть. Что бы брали их "новость" и делились с другими. Популярность ....мде
-
Якщо питання по біометріі, а не по візі, то є два варіанта: 1. Подавати всіх однією заявкою і разом йти на біометрію, наприклад у Львові 2. Подавати двома заявками: окремо дінка з дітьми, окремо чоловік.
-
Я бы и сама хотела их увидеть. Поэтому и написала сюда. Спросила, слышал ли кто об этом. Написала и агентству, попросила ссылку, пока молчат.
-
Но, сейчас в 99% выдают воркер. Вне зависимости, где поставили « птичку» в анкете.
-
Еще один момент подскажите пожалуйста. Есть ли ограничения по времени на пребывание в Канаде по visitors визе?
-
Вони вже відповіли тільки що в сусідній групі по цьому поводу.
-
Всім доброго дня! Прийшло повідомлення про підтвердження правильності даних для відправки на бронювання безкоштовних квитків до Канади. Хто знає, як довго потрібно чекати на бронювання? Я підтвердив і вже тиждень чекаю...
16 Jan 2023, 06:08
169904/287530
3 minutes ago