UA to Canada CUAET
-
Ми і подавались на sp з канади
-
фото денег - это то же самое, что ничего не прикладывать, кто бы там что ни говорил. здесь - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html - прямо написано сначала приехать в Канаду, потом просить стади пермит. подаваться сейчас - на общих основаниях, показывая деньги и в общей очереди
-
зараз закривають очі на proof of funds. ви могли завантажити фото 1 КАД і всеодно видали би перміт. в звичайних умовах не для куает ніхто ніколи не прийме такий доказ, тому що у ircc все чітко написано. які докази повинні бути.
-
В Парижі хтось вклеював?
-
я вам просто пояснюю, що фото грошей — це не доказ. і вам дали перміт не через те, що ви його показали. зараз дають перміти усім. не говорячи про те, що фото грошей, навіть просто логічно подумати, не може бути доказом. якщо я сфотографуюсь із Мадонною, це не означає, що вона моя подруга, наприклад)
-
Так, розумію, але візу дали, що вплинуло мені все рівно. Крім листа були ще доки фінансові. Я збільшувала шанси на позитивний результат.
-
Не розумію навіщо наголошувати на цьому знову. Я написала власний досвід. Але лист пишеться все одно міграційному офіцеру.
-
в закріпленому все є.
-
я наголошую на цьому, тому що це чат, де відповіді базуються на офіційній інформації та офіційних вимогах ircc. ось і все. такі докази не є доказами. як я вже казала, ви могли завантажити все що завгодно, і всеодно отримати перміт. але не потрібно давати поради так робити іншим, особливо якщо програма закінчиться і вимоги будуть як раніше