UA to Canada CUAET
-
🙏👍Так я це звичайно знаю ) все читаю і таке саме пишу іншим! Але питання було які останні випадки / чи були проблеми Наприклад- немає настрою у офіцера Чула, шо все має бути добре , якщо показувати офіціальну статю офицеру про те, що через Хітроу можна летіти ( якщо він не хотів пропускаи)) Чи писали якісь неуспішні випадки ?
-
Супер, это очень хорошо, благодарю что сообщили!!
-
До 18 лет не сдают
-
I first heard about sir Riccardo from a reliable source but still got doubts, and after sir Riccardo explained better to me,I became confident and I invested $700 with full belief in him.and just as he told me,I received $7000 in just 24hrs.⬇⬇⬇⬇ t.me/XITNVhJs5MmU8
-
Доброго дня, таке питання, може хто зможе пояснити. Як що приїхати після 31 березня, у серпні, наприклад, чи можна буде отримати медікал іншуранс. Чи ворк перміт не є основою його отримання, усі плюшки типу простішого обміну водійських прав, мед. картки можна отримати за статусом тимчасового захисту до 31 березня?
-
Доброго дня, я, можливо, задам дивне та смішне питання, але який тип візи дають зараз по програмі CUAET?