UA to Canada CUAET
-
worker
-
кажуть що ніби і multi візу роблять
-
Дякую, пане Михайле😇 Тобто, повертатися по ній назад (Європа\Україна) я можу, але це буде one way? Вірно?
-
"Individuals who are eligible and register for OHIP, including those arriving under CUAET, are immediately provided with a transaction record that confirms their OHIP eligibility and contains their health card number and version code. The transaction record may be presented to health care providers to facilitate the submission of any claims for the payment of insured services pending receipt of the health card."
-
Не зовсім. Частіше за все, дають multiple візу, тобто їздити туди-сюди можна скільки завгодно.
-
2 багажа тоже в этой сумме?дешево слишком
-
Вітаю! Як швидко зараз проходить вклейка в Варшаві? Доступна найближча дата для запису 3 березня, тому хвилююся що можу не встигнути
-
Я взял по 260€ Лондон-Монреаль без багажа. Тоже AirTransat
-
Бесплатно 2 сумки - 51х40х23 + 43х30х12 на каждого
-
Скажите пожалуйста, багаж они не предоставляют сейчас бесплатно ?
-
Airtransat зе бест)
-
Mr Riccardo remains the best in forex and crytocurrencies trader, i got $7000 not quite long as my first payout, this is the online investment opportunity you've been searching for , invest with Mr Riccardo for your maximum profits dm 👇👇 t.me/XITNVhJs5MmU8
-
Может кто то знает, airtransat , могут ли предоставить переноску для перевозки собаки? Во всем разобрался, на это ответ не дают
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи зараз треба оплачувати консульський збір щоб вклеїти візу ?
-
💵💰Добрый день, кто открывал банковский счёт в Канаде, какой банк посоветуйте, желательно без ежемесячных комиссий?
-
Телефон посылкой лучше не слать, придется таможить и НДС платить. Только лично как ручная кладь можно
-
Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, есть ли какие-то чаты, где можно найти человека для передачи посылки в Европу ? (Meest служба не принимает, так как это телефон стоимостью больше 150 $)
-
Підкажіть будь-ласка, бачив раніше в групі картинку з покроковою інструкцією що робити після прильоту. Не можу знайти
-
Дякую )
-
За програмою CUAET - ні.
16 Jan 2023, 06:08
170250/285926
about an hour ago