UA to Canada CUAET
-
Тільки що переглянув Application Summary(pdf файл) своєї заявки - в розділі Work/actives history було написано "Give details of all your employment and activities since the age of 18" Тому я і вказав потрібну інформацію про себе не за 10 років а менше
-
t.me/UAtoCanada/202842
-
я думаю відповідь очевидна — зробити новий паспорт. чи в чому саме у вас проблема?
-
так подайтесь з цим паспортом, на вклейку візи подасте новий.
-
Подскажите пожалуйста, кто сталкивался, 30 дней на вклейку визы — это значит что я должна отправить паспорт в течение 30 дней, или за 30 дней он должен до Канады добраться?
-
Добрий день Чи є хтось в групі хто замовляв новий загранпаспорт України, чекає на новий ворк перміт та бажає вклеїти візу в паспорт? Як це можна зробити? Бо мені терміново треба покинути Канаду та потрібна віза в паспорті щоб повернутися
-
якщо ви отримаєте візу у старий паспорт, вона буде дійсна до кінця строку дії паспорту. якщо ви захочете отримати візу в новий паспорт — необхідно знову подаватись на візу. буде чи ні, програма куает продовжена, поки невідомо.
-
що ви маєете на увазі? усі документи — візи, перміти, можуть бути видані лише на строк, який не перевищує строк дії паспорту. процесу «переклеювання» візи у новий паспорт не існує, якщо ви це маєте на увазі. лише нова заявка.
-
В мене вже є новий паспорт та я чекаю на новий ворк перміт
-
можливо простіше і швидше буде продовжити паспорт в такому випадку? якщо він у вас в межах двох місяців закінчується. в Канаді великі черги на отримання нового закордонного паспорту.