UA to Canada CUAET
-
так, все точно так, як першого разу. можна з вашого кабінету, звісно.
-
Можна через той самий персональний кабінет, де я подавалась з дитиною, чи потрібно новий кабінет для дитини створити як одного заявника? Знову зазначати що по CUAET ?
-
подавайте як першого разу через портал дитину, так як ви не в Канаді вже знаходитесь і не живете тут.
-
Так, але ми поїхали з Канади і плануємо вже остаточно влітку переїхати туди
-
Здравствуйте! Я ещё не подавал заявку на CUAET. Подскажите, есть ли смысл еще подаваться, или уже поздно? Спасибо)
-
Здравствуйте.А это нормально, трек отслеживания паспорта пишет что отправили в офис где сдавали, а в кабинете финальное решение не изменилось?
-
Тобто краще це зробити тут на місці ? Дякую
-
Доброго времени суток! Я оплатил чек обратной доставки паспортов vfs у себя в банке, сделал два чека с комментариями что один на жену один на ребенка, вопрос: так как оплачивал я то в чеках мои данные как основного плательщика, но я внес фамилию и имя чьи паспорта отправлять будем! Проблем не должно быть? Кто сталкивался, благодарю
-
Так, весь час такої процедури. Дякую
-
Чесно кажучи не знаю, але на вашому місці я б подала документи на новий паспорт вже. На скільки я знаю можна зробити так що у вас буде 2 паспорти, один з візою а один новий. І коли будете мати новий паспорт то будете вирішувати що далі з візою. Я думаю вам буде замало часу вирішувати це в Канаді.
-
Ви зможете зробити новий паспорт. І податись на нову візу. Ми робили новий паспорт дитині коли чекали на паспорт реквест для неї. Коли вже був готовий новий закордонний паспорт, через день, на неї прийшов паспорт реквест, і вже потім листи в кризову форму і відправили новий паспорт на вклейку.
-
Так, вклеїна
-
А у вас є вже віза вклеєна в цей паспорт?
-
Можливо Ви знаєте , а якщо ми приїдимо в Канаду до завершення дії паспорта дитини , то там я зможу продовжити її паспорт і візу чи краще це зробити в Україні ? Також паспорт дитини до 30 квітня, хочу летіти в Канаду на початку квітня і незнаю як краще і вірно зробити . Дякую
-
Добрий день . Скільки це у Вас зайняло часу ?
-
Можна податися з діючи паспортом, поки розглядають візу зробити дитині новий паспорт. На вклейку візи подайте новий паспорт і візу дадуть на довший термін. Про заміну паспорта і прохання вклеяти візу в новий паспорт потрібно написати в кризову форму.
-
1. Визу у вас будет проверять паспортный контроль - пермиты они не выдают, им второй паспорт можно не показывать. Они же вам покажут, куда идти за пермитом - там будет написано immigration и это обычно в зоне выдачи багажа. Там уже давайте оба паспорта и смотрите на сроки действия полученного пермита. Если будет меньше, чем ожидалось - не стесняйтесь обсуждать. 2. Основным ничего делать не надо, визу вклеят в тот, который вы пришлете, независимо от того, какой вы подали в заявке. Но если транслитерация отличается - тут возможны любые спецэффекты и у меня нет готового гарантированно беспроблемного решения