UA to Canada CUAET
-
Підкажіть ще будьласка, чи можна вже подавати заявку на нову візу дитині, якщо у неї у старому паспорті ще дійсна віза до березня? Чи потрібно чекати до закінчення її терміну дії ?
-
Добрий день ! Підкажіть ... Подавалися на візу ще в травні 2022 року. Візу видали до кінця дії паспорту ( Visitor Visa Application ). Також було надіслано 2 листи на електронну пошту - Validity Biometric ... і POE Introduction Letter. Ці два листи мають інший номер Application, відмінний від номеру Application який міститься в попередніх файлах на Порталі. На Порталі Validity Biometric має інший номер Application ніж той же лист, який прийшов на пошту разом з POE... Номер UCI в усіх листах ( файлах ) на Порталі і пошті є одинаковий. Чи слід переживати і робити якісь дії, чи це нормальна практика ?
-
ні, переживати не потрібно. biometric validity має номер, який починається на V, тому що тип заявки у вас візитор. letter of introduction стосується ворк перміту, тому у вас там W
-
Здравствуйте, наделала ошибки в анкете , я уже вижу получила по первой анкете как Vizitor, потом мы сделали вторую вместе на меня и на мужа … и наделали ошибки с нашим брачным контрактом везде Получились разные даты … я думаю может будет лучше удалить эту анкету вторую и сделать для мужа новую ?
-
так, можете зараз, не потрібно чекати.
-
Добрий день. Сьогодні побачив на ютубі. Не знаю,правда чи ні. youtu.be/tKzwykLc-S4
-
Антон, посилання на сторонні ресурси в чаті заборонені, пункт 3 правил чату.
-
якщо вас цікавить якесь питання, задавайте його. просити дивитись 20 хвилин відео — це не дуже гарна ідея. вся інформація по виплатам є в закріпленому і навіть посилання на моє повідомлення, в якому я розказала, що мені відповіли по телефону щодо виплат.
-
Вибачте,більше не повториться.
-
Добрий день! Не виникало проблем с загрузкою паспорта? Add file - не відкликається.
-
Здравствуйте, наделала ошибки в анкете , я уже вижу получила по первой анкете как Vizitor, потом мы сделали вторую вместе на меня и на мужа … и наделали ошибки с нашим брачным контрактом везде Получились разные даты … я думаю может будет лучше удалить эту анкету вторую и сделать для мужа новую ?
-
Добрый день 🌞 Подскажите Отправка детского паспорта Consent form какие страницы и от чьего имени заполнить?