UA to Canada CUAET
-
На сайте Canada.ca есть страница, где выбираете страну и отображается список сертифицированных клиник для прохождения канадского медосмотра. Если один раз с тем сайтом разберётесь, потом легче любую инфу из первоисточника читать. Не найдёте - пишите, я поищу
-
youtu.be/UUJzMu_mFRY
-
Спасибо.
-
Було б добре знати місто.
-
Доброго дня, можливо хтось знає, якщо дійшло до того що потрібно відправити паспорт на вклейку візи, чи можливо самому занести паспорт на вклейку, якщо я знаходжуть поруч з Візовим центром, чи потрібно іменно відправити поштою, підскажіть
-
туда же, как обычно. звонить на горячую линию. в вашем случае можно писать напрямую в лондон, тк он вас рассматривал [email protected]
-
ділюся досвідом: 4 січня подалися на візу, ввечері того ж дня прийшов запит на біометрію 27 січня сдали біометрію в Дубліні (могли б раніше, слоти були одразу на 5 січня, але через певні обставини прийшлось затриматись) 2 лютого прийшов запит на вклейку візи 4 любого відправили паспорти в Лондон 15 любого кур‘єр приніс паспорти з візами ;) з трьох людей тільки двум прийшов трек-номер. мені особисто не приходило жодного імейлу від vfs, але повідомлення про зміну статусу аплікації приходило. тільки за день до доставки паспорту прийшло повідомлення від кур‘єру.