UA to Canada CUAET
-
Канада почала збирати відбитки пальців лише у 2018 році, тож я сумніваюсь, що ви тоді здавали біометрію.
-
ні, немає. віза потрібна для того, щоб сісти на літак і полетіти в Канаду. ваш статус в Канаді — це ваш ворк перміт. його отримувати потрібно навіть якщо віза категорії воркер.
-
Скажіть будь ласка, я так розумію, якщо во Львові записатись на біометрію, то в Європу можна не їхати її здавати можна і в Україні ?
-
Да, потом только паспорт отправить в Европу для вклейки визы
-
нестандартный вопрос, прямо скажем. 1) вы отмечали, что хотите работать в Канаде? 2) если да, то письмо у вас точно есть, вы просто его не нашли. 3) когда вы летите в Канаду? 4) кто говорит, что дадут?
-
Доброго дня. Нестандартна ситуація! я маю visitor Visa. до 2028р. питання - чи дадуть мені Work Permit якщо я не маю листа "letter of introduction" і мені не відповідає кризова форма. (писала листа) _ кажуть, що дадуть) чи вірити?) дуже буду вдячна за відповідь!
-
для громадян Естонії віза не потрібна, потрібно лише податись на еТА. для того, щоб їй отримати ворк перміт в аеропорту необхідно мати докази сумісного проживання більше року, та інші докази відносин. ну, і поки що програма діє до 31 березня, тому їй необхідно в’їхати до цієї дати, щоб отримати ворк перміт. бажано з вами приїхати. іноді вони дуже прискіпливо дивляться на документи, якщо коммон ло і краще разом прилетіти все ж.
-
Муж осенью летал, ему дали без того письма. Говорит, что в аэропорту много украинцев, ни с кем личные беседы не проводят. Собрали со всех паспорта, потом раздали вместе с ворк пермитами
-
докази сумісного проживання — це не фото в інстаграм (фото це доказ відносин, а не проживання. але їх теж потрібно показувати). можна бути разом і 5 років, наприклад, але не жити разом. в такому випадку це не цивільний шлюб. приклад доказу на скріншоті.
-
Совместный договор аренды жилья, общий счёт в банке, подтверждение совместных поездок - билеты, бронь отелей, фото, переписка ...
-
зараз дають без листа. якщо програму не продовжать, то звісно без листа нічого нікому не дадуть.
-
Я очень извиняюсь, допросила мужа с пристрастием, он вспомнил, что все-таки давал паспорт вместе с письмом. Просто отдельно письмо не просили, но он давал. Извините за дезинформацию ((
-
почніть з закріпленого повідомлення для початку