UA to Canada CUAET
-
Муж осенью летал, ему дали без того письма. Говорит, что в аэропорту много украинцев, ни с кем личные беседы не проводят. Собрали со всех паспорта, потом раздали вместе с ворк пермитами
-
докази сумісного проживання — це не фото в інстаграм (фото це доказ відносин, а не проживання. але їх теж потрібно показувати). можна бути разом і 5 років, наприклад, але не жити разом. в такому випадку це не цивільний шлюб. приклад доказу на скріншоті.
-
Совместный договор аренды жилья, общий счёт в банке, подтверждение совместных поездок - билеты, бронь отелей, фото, переписка ...
-
зараз дають без листа. якщо програму не продовжать, то звісно без листа нічого нікому не дадуть.
-
Я очень извиняюсь, допросила мужа с пристрастием, он вспомнил, что все-таки давал паспорт вместе с письмом. Просто отдельно письмо не просили, но он давал. Извините за дезинформацию ((
-
почніть з закріпленого повідомлення для початку
-
если вы подавали в марте, то в профиле его не будет, только в почте письмо от [email protected] с вложенным файлом. но 15 марта вам все дадут и без письма
-
закрепленное сообщение читали?)
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Кто-то покупал билеты на UBFLY??
-
,23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі