UA to Canada CUAET
-
Дивіться уважно деталі свого маршруту. 1. Якщо це просто стиковка, коли не треба забирати багаж, може й вистачить. 2. Якщо з Лондона це інший рейс і вам потрібно забирати багаж, та проходити реєстрацію, то 70 хвилин може і не вистачити. 3. Переконайтеся що вам не потрібна UK віза для цієї подорожі (якщо ви її не маєте)
-
Здравствуйте, тоже ждём паспорт более 10 дней. Позвонили в VFS ,они нам курьерскую службу не назвали. Но сказали мы отправили ждите, даже не назвали числа когда отправили. Никаких смс или трек номеров не приходило.
-
Извините за глупый вопрос, но нельзя ли самому отнести и забрать паспорт из визового центра? Ибо как-то стрёмно доверять курьерам, особенно в Испании, где полная безалаберность 24/7
-
У мене подвійне громадянство.. маю паспорт ішої європейської країни, що дає мені право без проблем перебувати на території Британії. Я от лише переживаю чи не матиму з цим проблем з контролем і реєстрацією..я так ще ніколи не віддітав по укр паспорті, він у мене взагалі новий, лише віза в канаду стоїть
-
Ну тобто, не дуже довго там все, можна подаватись на вклейку?
-
Друзі,всім привіт! Хочу запитати у вас,хтось знає що роботи у разі вигашаня терміну,бо ми спочатку подались зі старим паспортом(де дія терміну була продовжена в консульстві Кракова)але нам сказали що так не можна і ми оновили та створили новий діючий паспорт в Україні Тепер маємо на руках «свіжий» і робочий паспорт,то куди на сайті/на своєму акаунті заходити і де його нового вставляти? Хтось з таким стикався? Якщо знаєте,то підскажіть будь ласка/киньте посилання🙏🏻
-
Відправляла в Лондон. Жодного імейлу від vfs не отримала. Через тиждень змінився статус в кабінеті і наступного дня кур'єр приніс паспорт.
-
Відправляла звичайною поштою Royalmail (у відділенні пошти, з трековим номером для відслідковування), назад оплачувала кур'єра, був dhl.