UA to Canada CUAET
-
Всім привіт! Маю тимчасовий захист у Іспанії. Що писати в Status? Visitor чи Protected person?
-
Дякую 🙂
-
Доброго дня. Після здачі біометрії чекати на листа на пошту(мейл) або у власному кабінеті ?
-
Підкажіть будь ласка, як краще зробити - щойно отримала original passport request на себе та чоловіка. На дітей він ще не прийшов, чекала, що й по півроку чекають. Чи треба чекати та подати всі пазом, але о вже напевно буде після 30 днів? Це строге правило 30 лн? Чи налсилати документи не пакетом, а окремо, наші,, а потім вже дітей? Дякую
-
Ми писали Протектед
-
Ми відсилали на вклейку кожен окремо, кому як прийшло підтвердження, щоб не прострочити 30 днів. Чоловік зміг здати біометрію лише через пів року після мене. І після того, як йому вклеїли візу, дитині прийшло підтвердження. Можливо збіг, а можливо дитині підтверджують лише після вклейки візи обом батькам.
-
Дякую!
-
Можете чекати, можете відправляти без реквестів. Майже щодня у групі пишуть куди саме можна відправити/відвезти дитячі паспорти без реквестів, щоб візу таки вклеїли без очікування у півроку. І який лист - прохання додати до паспортів. Просто відмотайте чат, наприклад, до 13 лютого і уважно почитайте повідомлення. Будете за півгодини мати усі відповіді та приймете рішення по фактичним діям людей, які вже пройшли цей шлях.
-
Всім привіт! А у когось було так що подавали заявки на один паспорт і коли прийшов на вклейку виклик відправили інший новий і вклеїли благополучно? В кризову форму новий паспорт загрузила
-
Дякую, а хто писав у кризову форму, це на практиці допомогає швидше отримати візи на дітей?
-
Доброго внчора.Я не вмію сама заповнювати анкету,не маю комп'ютора,тільки телефон.Треба терміново податися на візу.Порадьте,хто може допомогти в заповненні анкети правильно.Зі мною старенька мама.
-
транзиты через Англию или Ирландию? Если не нужно менять аэропорт. У кого какой опыт. При себе ПАСПОРТА. 1. Супруга (Укр и рф) 2. Я (рф и Грузия) 3. Дочка (рф и Грузия) Уж очень адекватные цены через такую пересадку m.londonvisa.ru/kogda-nujna-tranzitnaya-visa?ysclid=le8hx9s9gj902672730 Судя по сайту. Не нужна в Лондоне, если пересадка менее 24 часа? И меняя аэропорт visasam.ru/oformlenie/evropa/tranzitnaya-visa-v-velikobritaniyu.html?ysclid=le8i3859my390849541
-
Скільки чекали на одобоение на дитину? Тобто візу зробили й без нього чи як?