UA to Canada CUAET
-
И три месяца паспорт отслеживался именно в офисе ircc? То есть было сообщение, что они его получили, но не было, что отправили назад в vfs?
-
А статус завки в кабинете ircc такой?
-
😂 нет
-
Вам потрібно спочатку уточнити, чи приймуть паспорт із вклеїними дітьми, бо, наприклад, Берлін вже не робить вклейку в такі паспорти. Ці вклейки, то була тимчасова міра, більше розрахована для перетину кордону із сусідніми країнами під час нападу. А так, то, найкращий варіант - виготовити дітям нові окремі паспорти і вже в них вклеїти візи. Якщо в Україні, то зараз терміновий роблять за 10-12 днів. В будь-якому випадку, якщо у Вас немає запиту на вклейку для дитини, то спочатку зв'яжіться з візомив центром, куди плануєте відправити, чи взагалі може бути вклейка у такий паспорт. Щоб даремно не відправити і потім паспорт мами буде тижнями лежати в посольстві.
-
Здравствуйте, подскажите кто делал эвалюацию WES. Ситуация следующая. Есть диплом и приложение к диплому специалиста. Диплом бакалавра есть без приложения (оценочного листа). Как проходит эвалюация? Рассматривают только высшую степень которая имеется (специалист)? Нужно ли подтверждать диплом бакалавра тоже? Можно ли это сделать без оценочного листа? Может быть у кого-то есть опыт запроса и изготовления дубликата? Буду очень очень благодарен за любую информацию
-
Доброго вечора! Хотіла б запитати, 18 січня нам прийшов лист з запитом на паспорт і наступного тижня ми ж його відправили поштою. Але після цього ніяких повідомлень не надходило, чи прийшов до них паспорт і коли його повернуть. Нам варто хвилюватися?
-
Якщо Ви плануєте вже їхати, або найближчим часом, то варто 100%. При цьому, потрібно обрати візовий, який може прийняти без реквесту для дитини. І також, ми рекомендуємо зробити 2 прості кроки згідно інструкції. Ми зняли статистику за два тижні, серед тих батьків, хто зробив все по інструкції, прийшло 16 реквестів на дітей. Це дуже великий показник, враховуючи, що це було 54 сім'ї взагальному.
-
Питання, як ви завантажували фото документів? Наприклад паспорт основна сторінка + прописка. Якщо зробити PDF з кількома фотками, це норм?
-
Нд-а... Я с сентября месяца в разных чатах по cuaet, но такое впервые встречаю. К сожалению, ничего путнего не подскажу. И вы правы, если присылают предварительный ворк пермит, то вопрос с визой уже решается положительно буквально за пару дней, ну за неделю максимум. Действительно, это какая-то нестандартная проблема. Не подумайте, что я развожу панику, но вам желательно записаться в консульство Украины в вашей стране для получения нового загранпаспорта. Три месяца - это много.
-
Варшава може прийняти без реквесту тільки, якщо на візу подавалася повна сім'я, всі на одному прізвищі і вже обом батькам прийшов реквест. Відправити їм краще поштою, якщо Ви в Європі. Інструкцію відправимо в приватні. Обов'язково скористуйтеся, це реально працює 👍 ось щойно ще один реквест поийшов
-
Спамить - это само собой. Звонить, звонить и звонить... А если сроки на приём в консульство Украины большие, то тем более записывайтесь. Отменить всегда можно. Я просто советую "подстелить соломку", всё может случится и быть в чужой стране без паспорта, мягко говоря, неразумно. Тем более, законодательство Украины позволяет иметь одновременно два загранпаспорта. В любом случае желаю вам удачи и скорейшего решения вопроса.