UA to Canada CUAET
-
Дуже дякую за допомогу!
-
Дякую
-
Доброго дня. Ділюсь нещодавнім досвідом вклейки візи в Варшаві (подавала особисто) 12.01 Прийшов паспорт реквест 3.02 Віддала паспорт на вклейку 7.02 Можна вже забирати паспорт з візою Приймають тільки за попереднім записом, з собою мати паспорт, роздрукований original passport request, консент форму (вони дають заповнювати на місці) і appointment letter. Особливо уважно перевіряйте appointment letter, а саме дату і на що ви записуєтесь: Passport Submission - подача паспорта на вклейку візи, Passport Collection - це забрати готовий паспорт з візою. Пишу це бо переді мною не прийняли двох людей банально через те що вони записались не на ту опцію, хоча людей не було взагалі🤷🏻♀️ Тобто тут принципово. Зараз вклеюють досить швидко, підозрюю через невелику завантаженість центру.
-
користуйтесь фурнкцією reply, якщо відповідаєте комусь. замість дякую можна користуватись реакцією на повідомлення.
-
Якщо я хочу особисто надати в Варшаву паспорти - мій та чоловіка, це треба 2 записи на сайті чи можна 1?
-
що ви маєте на увазі «не вносили її з мамою»? анкету дитини підписує в кінці один із батьків
-
в закріпленому є посилання, як подати члена сім’ї, якщо одразу не подали. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Маю квиток до Монреалю на 23 березня. Можу взяти НЕВЕЛИКІ за розміром, але важливі для вас передачі: з Праги - до 21 березня, з Мюнхена - 11 березня, з Парижу - вечір 22.03 - ранок 23.03
-
Доброго вечора підскажіть будь ласка я получила візу на 3 роки на протязі скільки я маю часу щоб в’їхати в Канаду 🙏🙏🙏
-
по посиланню все написано.
-
Доброго дня, переглянула інфо по програмі, але ніде не можу знайти інформації щодо повторного в‘їзду до Канади по CUAET. Можливо хтось підкаже чи є можливість подати на якийсь документ, що дозволяє в’їхати назад після виїзду чи сама програма передбачає безперервне перебування на протязі дії візи тільки? Дякую