UA to Canada CUAET
-
1) в анкете некуда об этом писать и это не имеет значения для рассмотрения; 2) писать и ту, и другую, в анкете есть вопросы об этом; 3) писать в анкете не как числится, а как было на самом деле - увольняться ниоткуда не нужно 4) вопрос не понятен 5) лучше писать правду, но в анкете на cuaet нет вопроса о цели поездки, есть только вопрос о том, хотите вы работать в Канаде, или нет 6) анкету отправлять онлайн, а биометрию сдавать там, где вам удобнее 7) это не важно
-
Продовжити термін дії паспорту це один день. Далі Вам вклеять візу. У нас то саме було. Віза вже є .
-
Доброго дня, «не приходить відповідь на заявку на Канадську віз» чи в когось такий випадок був ,чи хтось може порадити куди звернутися? Зазделегідь дякую !
-
Дуже дякую за таку відповідь . А якщо я маю подвійне громадянство і маю в паспорті України візу на 7 міс.(дія паспорта до вересня) чи варто показувати паспорт з еТа при отриманні ворк перміт? Я вже багатьом закрутив голову цим питанням . Паспорт з еТа має термін дії до 2031року. А дружина українка і подавалася як головний заявник. Це стосується і печаток на кордоні. В який паспорт ставити? Дякую .
-
а как и зачем получилось, что у вас действующий паспорт с eTA и второй паспорт с действующей визой? независимо от ответа - просто показывайте оба паспорта
-
Добрий день, допоможіть ! Я вказав в анкеті що мав більше 5 років тому ДТП під впливом алкоголю в (Польщі) але долучив витяг з суду що за мною нічого не числиться і ніде я не фігурую . Але на жаль отримав відмову так як за таке правопорушення в Канаді карається включно до 10років позбавлення волі, і на цій підставі мені дали відмову . Так сказати передімною бюрократична стіна і я не знаю як мені бути … Всі вже родичі в Канаді … Хто може мені щось підказати буду дуууже вдячний ! Хочу податись ще раз але не знаю як правильно зробити це .
-
Щиро дякую!
-
Здравствуйте, может ли родственник забрать мой паспорт с вклейкой из визового центра? Что для этого кроме разрешения нужно?
-
Дякую.
-
З другого боку коли я їздив в Канаду до війни то замітив що люди з паспортами з eTA проходять кордон абсолютно формально. А з українським треба йти до віконечка. А вони просто давали талон з декларацією і проходили далі. В любому випадку одночасно два паспорти не варто давати
-
Спасибо!!!
-
Ось на цьому я і у тупіку Головне не хочу зробити собі гембелю. Дякую.
-
вы просто путаете въезд в Канаду и выдачу ворк пермита. можно конечно и сейчас ничего не показывать и просто проходить дальше - но тогда и WP не будет. а почему нельзя два паспорта сразу показывать?