UA to Canada CUAET
-
Добрий день, допоможіть ! Я вказав в анкеті що мав більше 5 років тому ДТП під впливом алкоголю в (Польщі) але долучив витяг з суду що за мною нічого не числиться і ніде я не фігурую . Але на жаль отримав відмову так як за таке правопорушення в Канаді карається включно до 10років позбавлення волі, і на цій підставі мені дали відмову . Так сказати передімною бюрократична стіна і я не знаю як мені бути … Всі вже родичі в Канаді … Хто може мені щось підказати буду дуууже вдячний ! Хочу податись ще раз але не знаю як правильно зробити це .
-
Щиро дякую!
-
Здравствуйте, может ли родственник забрать мой паспорт с вклейкой из визового центра? Что для этого кроме разрешения нужно?
-
Дякую.
-
З другого боку коли я їздив в Канаду до війни то замітив що люди з паспортами з eTA проходять кордон абсолютно формально. А з українським треба йти до віконечка. А вони просто давали талон з декларацією і проходили далі. В любому випадку одночасно два паспорти не варто давати
-
Спасибо!!!
-
Ось на цьому я і у тупіку Головне не хочу зробити собі гембелю. Дякую.
-
вы просто путаете въезд в Канаду и выдачу ворк пермита. можно конечно и сейчас ничего не показывать и просто проходить дальше - но тогда и WP не будет. а почему нельзя два паспорта сразу показывать?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, в разделе путешествия, что нужно указывать? Иуж моряк и отметок в паспорте миллион... Нужно ли указывать все пересечения грантц?
-
Ні не путаю. Спочатку треба показати документ який дає право на в’їзд прикордоннику. Все таки паспорт з eTA дозволить пройти чергу швидше. Після прикордонника треба йти в загальну чергу на «лендінг» на ворк перміт. Там все одно як ви туда добрались. Там треба показати український .Одночасно тикати два паспорта прикордоннику не варто,а на ворк перміт тим більше
-
t.me/UAtoCanada/46495
-
я не буду вас сейчас расстраивать тем, что очередь общая, но самый главный вопрос вы так без ответа и оставили - почему нельзя два паспорта сразу показывать?