UA to Canada CUAET
-
там пока что тоже в основном вопросы
-
Де ви зараз знаходитесь і куди саме потрібно записуватись на біометрію? Дякую
-
На біометрію можна записуватися лише ПІСЛЯ того, як прийде лист запрошення на біометрію. Тобто спочатку заповнити аплікацію на візу і потім чекати коли прийде запрошення. Завчасно здати не вийде - при проходженні біометрії є умова що має бути лист запрошенн на неї. Я виїхала в Австрію
-
Ось цей документ може бути як шаблон. Я писала про щось схоже
-
модерация есть. пока в чате не замечено оффтопа. я в Ванкувере, время на 10 часов назад, могу отвечать не сразу.
-
Так, я знаю, ми на фед.етапі НБ Initiative Stratégique, сьогодні прийшло запрошення на біометрію. Моє питання де це треба робити? Записатись у найближчий VAC?
-
Ви без пари їдете? Ну, без мови ви будете працювати на роботах для виживання. Напр. в Макдональдсі, десь на складі, або шось таке. В школу дитину ви віддасьте. Але навіть зняти житло з таким розкладом буде ще той квест. Я би радив їхати в відносно дешеві міста, наприклад атлантичні провінції, місто Норс Бей. Там в Норс Бей має бути досить проста програма, щоб стати резидентом. Коли станете резидентом, все має стати простіше...
-
он в закрепе есть, но в самом конце ссылка на это сообщение. я сейчас повешу тогда ее в самое начало сообщения в закрепе
-
Так, я вказувала що їду до хлопця. І він мені надсилав щось типу листа прощення, що от чекають там-то, де жити є
-
До 24.02 термін розгляду візітор візи був до 10 робочих днів
-
Тільки краще вказувати що їдете менше ніж на 6 місяців. Бо інакше треба ще і медицину здавати, а це може розтягнутий надовго. Простіше потім в середині Канали все здати та подовжити термін перебування
-
Так, записати туди куди зручно
-
Подскажите пожалуйста, а есть чат, где можно почитать про алгоритм действий по приезду в Канаду. Как и многие, ждем новой канадской программы для украинцев и пока есть время хотим изучить вопрос и правильно спланировать, что нужно делать от момента посадки самолёта до момента похода детей в школу (чтоб по максимуму уберечься от глупых денежных трат). Может уже есть готовый алгоритм? Заранее благодарю.
-
Знаю точно, що за 72 години до польоту в Канаду треба заповнити дані про вакцинацію і т.п. і там є пункт про прохрження карантину, де його проходити (не факт що віпоавлять туди, але просять вказати місц, всердно)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/letter-invitation.html
На оф.сайті вони дають такі рекомендації по листу-запрошенню