UA to Canada CUAET
-
Я тоже так думаю 🤔 Тоесть смысла приходить сейчас с этим письмом смысла нет
-
t.me/UAtoCanada/171655
-
Дякую. Якщо не пощастить иа увійду у 30, то просто паспорт повернуть чистим та все, вірно? Треба додавати лист пояснеення , прохання, чому паспорти без реквесту надіслали?
-
Вообще смысл моего сообщения был ровно обратный. «Можно забирать» означает именно «можно забирать», а не что-то еще. В профиле об этом ничего никогда не появится
-
Я вам еще раз говорю - в этом кабинете про ваш паспорт никогда ничего написано не будет. А все подробности по заявке не тут, а по ссылке «check full application status”. Но и там про паспорт не будет ни слова
-
Вернут, если доставка будет на него оплачена отдельно. (с) Ось інформація на цей рахунок. Але начебто зараз тільки Варшава так приймає. Точно не знаю. 🇨🇦 Вклейка візи дітям без запиту Якщо батьки мають запит паспорту (Original Passport Request), а дітям він ще не прийшов, в деяких візових центрах приймають дитячі паспорти без нього. Зокрема це Відень, Варшава, Берлін, Бухарест. Перед відправкою у візовий центр, зателефонуйте і дізнайтеся чи приймають дитячі паспорти без запиту, бо це може мінятися. Пакет на дітей, крім паспорта та consent form, включає: - скрін з кабінету, де видно, що сімейна заявка - лист Submission Confirmation дитини - копію закордонного паспорту батьків - копію візи або Original Passport Request батьків - копію свідоцтва про народження дитини з перекладом - лист-прохання вклеїти візу без запиту (у вільній формі на англ.)
-
У меня статус в личном кабинете на сайте «Submitted». Но письмо пришло от VFS, что можно забирать. Я все таки думаю, что они сначала должны первоначальной компании выслать мои документы, а я у них заберу…
-
Так 2-way courier и изначально не нужно было платить, если самостоятельно почтой отправлять. Но сайт vfs лучше все же перед отправкой читать
-
Оно в кабинете с запозданием появляется по моему опыту. Где-то пол дня/день и появляется в кабинете
-
Дякую. А якщо їх всі разом просто привести по запису, без доставки окремої, то що?
-
я же говорю, что вы все путаете. получать пермит нужно и тем, кто по eta прилетел (есть же члены семьи граждан Украины например), а в кабинку с пограничником могут НЕ отправить и тех, кто с визой прилетел, если он не первый раз летит и у него уже пермит на руках. а если при выдаче пермита показать только один украинский паспорт, то и пермит будет только до конца действия украинского паспорта - первоначальный разговор у нас был именно об этом. а что на паспортном контроле показывать - действительно неважно
-
На яку допомогу я можу розраховувати від фонду «Caritas»? 💬 • Соціальна допомога • Гуманітарна допомога • Фінансова допомога - 6300₴ • Тимчасове/постіне житло 📲@caritas_volunteers_bot🏠
-
ответы на все эти вопросы есть в закрепленном сообщении
-
t.me/UAtoCanada/203185 регистрация на рейс и паспортный контроль - процессы не связанные, можно для них использовать разные паспорта
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка Планую летіти до Канади Може хтось з вас знає Буду вдячна за любу інформацію До якого числа дають допомоги з житлом, грошима? І напраклад якщо я прилечу після 31 березня чи мені в аеропорті поставлять ворк преміт і чи дадуть допомогу ?
-
Добрий день. Якщо в лечер оф інтрадакшин є є дата з дозволом на роботу на менше часу ніж три роки бо я ж не поїхав,то при в'їзді зараз чи дадуть ворк перміт на 3 роки не залежно від того що в letter of introduction є менший термін??? Віза візіторська.