UA to Canada CUAET
-
Не знаю про европейские рейсы, но по США/Мексике я в основном ими летаю последние пять лет. Нормальная компания совершенно
-
Всім привіт, хтось може підказати, яким чином, якою службою треба відправляти паспорт на вклейку візи в Польщу на приклад? І які документи там потрібно окрім паспорта і листа?
-
Доброго дня! Де можна прийти медогляд в Едмонтоні? Чи можна записатися онлайн? Щоб одразу прийти на запис. Дуже дякую за будь-яку інформацію!
-
Дякую
-
Подскажите пожалуйста по SJTD можно уехать из Канады? У нас с мужем загран паспорта есть, у ребенка только этот документ
-
якщо дитині до 16 років, можна вписати дитину в закордонний паспорт одного з батьків. але для повторного в’їзду в Канаду, дитині необхідно буде отримувати візу.
-
Как быть? Паспорт невозможно оформить потому что все время нет свободных дат чтобы подать заявку онлайн на загранпаспорт
-
single journey travel document — це не заміна паспорту, це документ для того, щоб дитина змогла дістатись Канади. по ньому їздити неможливо
-
Спасибо большое за ответы Ребенку 5 лет Если я впишу его в свой паспорт я получается точно смогу вылететь из Канады?
-
Зверніться до посольства України. Вони можуть видати такий документ Посвідчення особи на повернення в Україну (далі - посвідчення) є документом, що посвідчує особу, підтверджує громадянство України (крім випадків, передбачених законами), дає право на в’їзд в Україну, оформляється і видається закордонними дипломатичними установами України.
-
Добрий день! Хто нещодавно здавав біометрію у Львові, коли вам прийшло запрошення і в якій формі? Послали їм імейл уже більше тижня тому, і щось ніякої відповіді. Як поступити в цій ситуації? Дякую