Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t319020897T Offline
    t319020897T Offline
    Ania Kaliukh
    wrote on last edited by
    А там неможливо пробіли поставити в датах. Мамі заповнювала все пройшло, а тато - не пропускає. Пишу одне й те саме на них обох.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    якщо не пускає далі — справа як раз в пробілах. і потрібно відмітку this is where i currently live ставити. покажіть тут скрін з датами, так буде простіше вам щось порадити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t319020897T Offline
    t319020897T Offline
    Ania Kaliukh
    wrote on last edited by
    Пропустило! Дуже Вам дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    у вас пробіл 1 день. 18 березня і 20 березня. поставте до 19 березня Україна і все пропустить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2081030855T Offline
    t2081030855T Offline
    Ari
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста какие провинции и на каких условиях ,либо где посмотреть информацию ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t995685956T Offline
    t995685956T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Люди, подскажите будь ласочка, подали заявки на рассмотрение биометрии, по этой же программе, (как правило это делается всего лишь 5 дней, ссылаясь на инструкцию) но вместо этого времени, мы до сих пор не дождались и не получили никакого ответа, что нужно делать в данной ситуации, просто ждать либо уже предпринимать какие-то конкретные действия?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    «заявки на розгляд біометріі» — що ви маєте на увазі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    зайдіть на сайт вашої провінції і там все детально буде написано про мед страхування і що буде покриватись. чи гугл «health card out of province + ваша провінція»
    1 Reply Last reply
    0
  • t536332996T Offline
    t536332996T Offline
    Sergiyovych
    wrote on last edited by
    знаю лише за онтаріо і квебек. але детальну інформацію шукайте в інтернеті. просто введіть в пошуку назву провінції напрклад "онтаріо фор юкрейн" і вам має видасти інформацію з офіційних сайтів уряду
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Хтось знає, чи надають у Вінніпезі готель для українців? і на скільки? Місяць або 2 тижні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5649656581T Offline
    t5649656581T Offline
    Anna Homziak
    wrote on last edited by
    Дають на місяць зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Michael
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто відправляв паспорти на вклейку будучи в США, скільки часу чекали ??
    1 Reply Last reply
    0
  • t330086298T Offline
    t330086298T Offline
    Li Za
    wrote on last edited by
    Вітаю. Чи можна здавати біометрію зі старим укр паспортом? Бо закордонний прийде лише в квітні, а програма закривається 31го
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VERY WELL
    wrote on last edited by
    Доброе утро! Прошу 15 секунд Внимания. Самая опасная вещь в менеджменте и коммуникации - это потеря Обратной связи!   Даю обратную связь:  самая Бессмысленная ситуаци когда на Вопрос одного учасника канала приходит ответ другого учасника канала или Админа - "читайте в Закрепах", или "Ищите по чату", порою эти отписки состоят из 2-3 предложений, Хотя точный ответ по сути вопроса мог состоять из Одного предложения!    Пожалуйста учитывайте  что среди участников канала могут быть люди находившиеся в условиях Акупацции, недостатка питания и повышеного Стресса продолжительное время - что негативным образом сказывается на психике и концентрации внимания!    Вывод: Если это канал Взаимопомощи, а Не взаимоопплёвывания - давайте точные Ответы, если они даже повторялись в канале 10 000 раз. Будьте целесообразней, будьте Добрее и Добро вернётся!    Желаю Каналу 100 000 новых подписчиков!
    1 Reply Last reply
    0
  • t529374461T Offline
    t529374461T Offline
    Steve Toujo
    wrote on last edited by
    Подскажите как осуществлялся процесс отправки паспорта на вклейку визы в Польшу и как вы получали паспорт обратно через услуги курьера?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    я думаю вы знакомы с разницей между "дать человеку рыбу" и "научить человека ее ловить"? )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Вы знаете, люди у которых недостаточно средств на питание не будут ехать в Канаду, очень недешевое удовольствие. А с "Акупацции" выехать очень просто, мужчинам в Украине на порядок сложнее и дороже.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    а давайте я вам розкажу, також. в профілі у мене написано: на усі питання я відповідаю лише у чаті. але вам здається, що нічого страшного, якщо я напишу у приватні повідомлення. і так, саме ви так робили, писали мені. а тепер уявіть, коли мені і іншим адмінам, щоденно пишуть у приватні повідомлення, вночі і вранці. і деякі учасники пишуть «аууу, мені потрібна відповідь», коли у мене, наприклад 4 ранку. не кажучи, скільки разів я отримувала погрози в приватні повідомлення «щоб твою хату русня спалила», за те, що я колись російською писала. уся інформація в закріпленому повідомленні написана мною особисто, на це я витрачаю свій час, тому що хочу максимально просто донести інформацію до учасників, тому що не все може бути зрозуміло. і навіть цю, просту інформацію, яку потрібно просто прочитати, деякі (не усі учасники) ігнорують, тому що хотять, щоб їм відповідали особисто і розжовували. не тому що не зрозуміло, а тому що лінь. ті, хто не розуміють і запитують, ніколи не отримують, як ви сказали «опплевывания» не кажучи про те, що в чаті є прості правила — поважати час інших людей, прочитати інформацію яка була зібрана для вас. не для мене! я допомагаю учасникам особисто, дзвоню для них і з ними на гарячу лінію, або навіть просто так спілкуюсь, щоб заспокоїти або допомогти з деякими питаннями. але тоді, коли це дійсно потрібно. ви навіть уявити не можете, як тяжко було перші пів року в чаті, коли ми усі старались кожному відповісти і допомогти. а інколи навіть «дякую» не напишуть. тож вибачте, в мене зустрічні питання — чому ви вважаєте, що за вас потрібно все зробити? прочитати і розжувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    не потрібна віза, і еТА також не потрібна. свідоцтво з перекладом, як доказ спорідненості. дитині видадуть візитор рекорд, не важливо після 31 березня чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Не нужна виза, свидетельство о рождении, где родители украинцы указаны показать нужно и выдадут вп, но это до конца марта, если не продлят.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags