UA to Canada CUAET
-
Може буде корисно )
-
Відповідь від кризової мені прийшла десь через 10 днів.І знову просили уточнення ситуацї .Я знову продублювала попередній лист і ще додала помітку Ukraine 2022,бо перший раз забула написати(може через це щераз просили написати до них).Паспорт на момент відповіді вже був відісланий,і вкладена була супроводжуюча записка в новий паспорт з таким самим поясненням
-
Доброго дня. Збираюсь відправляти паспорт на вклейку візи в Польщу. Чи може віза в паспорті бути проблемою для отримання захисту в Польщі? Чи можуть відмовити в отриманні песеля і статусу "укр"? Заздалегідь дякую за відповідь. Всім гарного дня :)
-
Нічого) її приклеюють на паспорт, це як ваш своєрідний трекінг намбер
-
Підкажіть, якщо дитині 16 років випадково поставили Work permit, чи дадуть в аеропорту в Канаді study permit?
-
Що саме корисно? Привезти особисто чи?)
-
Ні, не цю, оцю. Нічого не вказувати, а заповнювати тільки одну сторінку. Це якщо назад (зворотня доставка паспорта до вас) буде кур’єр від VFS
-
Дуже дякую
-
Доброго дня, всім. Допоможіть будь ласка, я думаю що це питання вже було в групі, але я тут новенька.... В мене така ситуація, в жовтні я вийшла заміж, прізвище змінила, паспорт з новим прізвищем ще не готовий ( документи на нього подані). Яке прізвище мені писати при заповненні анкети? І як заповнити анкету на чоловіка, якщо він є поляк?
-
Підкажіть, як замовляти кур‘єра? Треба в обидві сторони. Кризова не відповідає.
-
А хто брав їх курьєра, як вартість , тощо?
-
То їх кур’єр. Я не заповнювала нічого окрім цієї сторінки і сплатила кур’єра на їх реквізити.