UA to Canada CUAET
-
Нічого) її приклеюють на паспорт, це як ваш своєрідний трекінг намбер
-
Підкажіть, якщо дитині 16 років випадково поставили Work permit, чи дадуть в аеропорту в Канаді study permit?
-
Що саме корисно? Привезти особисто чи?)
-
Ні, не цю, оцю. Нічого не вказувати, а заповнювати тільки одну сторінку. Це якщо назад (зворотня доставка паспорта до вас) буде кур’єр від VFS
-
Дуже дякую
-
Доброго дня, всім. Допоможіть будь ласка, я думаю що це питання вже було в групі, але я тут новенька.... В мене така ситуація, в жовтні я вийшла заміж, прізвище змінила, паспорт з новим прізвищем ще не готовий ( документи на нього подані). Яке прізвище мені писати при заповненні анкети? І як заповнити анкету на чоловіка, якщо він є поляк?
-
Підкажіть, як замовляти кур‘єра? Треба в обидві сторони. Кризова не відповідає.
-
А хто брав їх курьєра, як вартість , тощо?
-
То їх кур’єр. Я не заповнювала нічого окрім цієї сторінки і сплатила кур’єра на їх реквізити.
-
Доброго дня усім🙏🏻Підскажіть будь ласка!Якщо при отриманні ворк перміт і перетині канадського кордону вернусь назад ,бо маю срочні справи ….потім зможу вернутись назад в Канаду ? Знайому полетіла минулого року ,взяла перміт і певних причинах вернулась в Польщу …тепер її пару дніа назад не впустили на літак до Канади 😳сказали тільки один раз в’їзд … Хто мав чи чув щось про це ?
-
Доброго дня! Чи відвозив хтось паспорт особисто на вклеювання візи в Варшаві? Там треба попередньо записатися, як це зробити, підкажіть, будь ласка.
-
Я не чекала відповіді,паспорт уже був відісланий і тоді прийшла відповідь з проханням перенадіслати знову(я забула помітити в листі Ukraine 2022,може через це і щераз просили надіслати пояснення).Форма листа вільна,вказуєте старі дані паспорта які були записані в анкеті і пояснюєте ситуацію і пишете нові дані паспорта і додаєте файл копію нового паспорта.І записку в паспорт вкладаєте також)