UA to Canada CUAET
-
хм, дивно що дають записуатись взагалі тоді
-
Ви заходите на сайт vfs global, реєструєте особистий кабінет, потім через нього book an appointment, потім passport submission і обираєте зручну дату і час. Після запису вам прийде на пошту лист-підтвердження з pdf файлом. Роздруковуєте його, берете всі документи і йдете подавати паспорт
-
Дякую!
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста кто заполнял анкету будучи в Германии со статусом 24 параграфа. Какой статус вы выбирали в данном разделе?
-
Будь-ласка порекомендуйте курьера Україна - Варшава
-
Вони наскільки я розумію особисто вже не приймають? І ти просто на їх адресу в Мадриді відправляєш? Я просто зробив місяці 2 тому і я їздив особисто, а тут друг робить зараз і каже, шо не можна вже самому привезти паспорт
-
Привіт! До Мадриду Я відправляла корреос. Назад сплачувала 15,10€ за кожен паспорт(якщо ви на материку). Вся інфа є на сайті VFS Туди мені коштувало 8€ за пакет
-
Доброе утро. Видел пост о YMCA. Мы прилетели в Торонто пару дней назад. Собираемся перебраться в Hamilton. Подскажите Есть какой нибудь паблик ньюкамеров Гамильтона в телеге и фейсбуке? Заранее благодарю.
-
Можливо вам допоможе
-
Те ж саме питання + підскажіть як оплатити кур‘єра, якщо на сайті VSF зазначено, що оплата повинна бути здійснена в польській валюті
-
По цим реквізитам та квитанції можна відправляти в Польщу для зворотнього відправлення кур‘єром? У них не виникне питаннь чому на українську філію була оплата?
-
Підкажіть будь ласка, якщо надсилати паспорти поштою, то потрібно якось на сайті реєструватись? Або просто надіслати конверт з паспортами і чеком на курьера? Буду дуже вдячний за відповідь.
-
Хтось робив МЕД ОГЛЯД в Франкфурті??? Скільки він у них коштує? не можу з ними зв’язатися…
-
Да, авто из США, но временно можно ввезти любой автомобиль
-
Доброго дня! Хто проходив медичний огляд в Польщі, підкажіть будь ласка, в якій клініці та що саме потрібно здавати бо різні клініки різну інформацію говорять і скільки часу чекати результати, та чи він підходить для Канади? чули багато різної інформації, що не завжди проходило заключення польських клінік.
-
що саме вас здивувало? міжнародна доставка за 12 евро?
-
Хтось відправляв паспорти в Польщу Новою Поштою? Мені сьогодні сказали, що відправлення документів до Варшави буде порядку 500 грн….що мене дуже здивувало
-
Так, бо той же DHL загадав 2200 грн
-
Особисто не приймаюсь, тільки поштою
-
Бо питання прям термінове)
16 Jan 2023, 06:08
172450/286986
3 minutes ago