UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Хто проходив медичний огляд в Польщі, підкажіть будь ласка, в якій клініці та що саме потрібно здавати бо різні клініки різну інформацію говорять і скільки часу чекати результати, та чи він підходить для Канади? чули багато різної інформації, що не завжди проходило заключення польських клінік.
-
Особисто не приймаюсь, тільки поштою
-
Я відправляла через посередника зі своїм паспортом до Берліна, але вже бачила декілька повідомлень за останні дні, що відмовились приймати в візовому дитячі паспорти без реквесту. Тому можливо хто напише вам, що буквально недавно відправляли, так як раніше умовно "приймали" деякі країни.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, у кого був такий досвід 🙏 як краще відправляти з України паспорти дітей для вклейки візи, якщо не чекати, поки їм прийде схвалення, з моїм паспортом чи вже коли і у чоловіка буде підтвердждення (мені прийшло, а чоловік ще тільки на біометрію записаний)? Бо один посередник каже, що краще дітей потім з паспортом чоловіка, коли йому схвалять, а інший, що зараз з моїм можно, а чоловіка потім окремо відправити, якщо підтвердять…. І чи треба заповнювати кризову форму, якщо в особистому кабінеті заповнила на дітей по паспортах, у яких термін дії ще рік, але з дня на день очікуємо нові, то їх вже краще відправляти для вклейки (бо теж один каже, що треба, а інший - що ні)?
-
Пошта польська, відправляла рекомендованим з повідомленням про доставку Туди прийшло на наступний день
-
Як на мене це дуже ризиково, якщо б така схема була дієва хтось би поділився досвідом. Ну і навіть якщо ви його відправите то забирати потрібно буде самому або хтось зі знайомих/ родичів бо у Vfs немає доставки назад в Україну. Тому всі користуються послугами посередників. В будь-якому випадку вам вирішувати🤷🏻♀️