UA to Canada CUAET
-
Як на мене це дуже ризиково, якщо б така схема була дієва хтось би поділився досвідом. Ну і навіть якщо ви його відправите то забирати потрібно буде самому або хтось зі знайомих/ родичів бо у Vfs немає доставки назад в Україну. Тому всі користуються послугами посередників. В будь-якому випадку вам вирішувати🤷🏻♀️
-
Crypto Ventures Limited telegram trading channel under the stewardship of (essential fx) website broker is real and legit. I made an investment of 500usd on the 12 of February and today 18th, I got paid successfully, don't doubt because it's not a scam, invest and you'll earn %100. @TopTelrgrAmcH
-
Паспорт, консерн форм, лист- запрошення на вклейку, квитанцію на зворотню доставку Назад кур'єра від вфс чекаю з четверга і тиша, трек номер не дають
-
Добрый день , такой вопрос . Записалась на сдачу биометрии с парнем в Варшаве. Запись была по телефону. Оператор сказал мне взять с собой распечатанную consern form и заполнить ее на странице 2,4. Я читала , что concern form нужна при подаче паспорта на вклейку визы, а не для сдачи биометрии. Может быть такое что правила поменялись ?
-
Дякую за інформацію
-
#діти #віза #беззапиту Твльки що додзвонився до візового центру в Варшаві +48 22 153 00 42 Там відзначили, що без паспорт реквесту дитячі паспорти вже не приймають Щодо можливості зворотнього відправлення сказали, що зараз зворотнє відправлення не роблять, тому назад забрати паспорт можно самостійно або третіми особами за дорученням. Для третіх осіб необхідні: - лист-доручення - консент форма - копія 1-2 сторінки паспорта Для вклеювання візи необхідно надіслати: - закордонний паспорт - запит - консент форма
-
в анкете писать фамилию по новым документам. крепить новый паспорт, как будет готов. на мужа анкета не заполняется, ему виза не нужна. на его польский паспорт оформляется eTA и он по ней влетает в канаду. в аэропорту получает wp на основании свидетельства о браке. влететь мужу нужно до 31 марта (если программу не продлят)
-
Всем добрый день, подскажите пожалуйста в каком банке открывали карту для выплаты, может посоветуете какой делает быстрее??
-
Вітаю! Оформляємо візу як родина. Я отримала лист passport request ще у січні а чоловік і дитина досі ні. Чи є якийсь чат, щоб дізнатись інформацію щодо цього?