UA to Canada CUAET
-
не дуже правильно запитала — ви подаєте її з її аккаунту? подавайте з її особистого.
-
ви подаєте її зі свого аккаунту? ій також не потрібно це завантажувати, це для ситуацій, які не по куает. коли статус членів сім’ї залежить від статусу студента/воркера.
-
optional documents не потрібно. так, достатньо одного речення, як написано в повідомленні, що я вам писала. в будь-якому форматі, який вказаний на сайті — We accept these file formats: PDF (Portable Document) JPG, TIFF, or PNG (Image) DOC or DOCX (Microsoft Word Document.
-
Всех с праздником 🌼♥️♥️♥️🤗 День семьи— официальный праздник в некоторых частях Канады, отмечаемый в третий понедельник февраля. Его празднуют в провинциях Альберта, Манитоба, Нью-Брансуик, Новая Шотландия, Онтарио, Саскачеван и Остров Принца Эдуарда)
-
у нас в Британській Колумбії також)
-
Привіт, я нічк не можу відновити пароль для сайту на якому є запис на біометрію . Каже, що має прийти лінк на пошту і не приходить. Пароль ЖОДЕН не підходить, хоча впевнена, що ввожу правильний і так на всіх акаунтах. У когось було таке? І це вже багато разів
-
так, він може летіти один, але потрібно при собі мати свідоцтво про шлюб перекладений на англійську. ну і бути готовим відповісти, чому один прилетів. офіцери на кордоні можуть бути різні і деякі досить прискіпливі.
-
відповіді від них можете не чекати і відправляти, якщо вже є паспорт реквест. достатньо просто дослати скани і все. в приватні повідомлення не потрібно відповідати, я вам відповідаю у чаті. для цього він був створений.
-
Ребят, кто может скинуть пожалуйста кризис форму для смены паспорта? Заявку подавали на один, но срок действия этого паспорта закончился, пока ждали визу
-
єдиний спосіб письмової комунікації — кризова форма. так, можете відправляти зараз, не чекаючи відповіді.
-
Можете підказати куди саме дослати скани нового? Я десь півтори тижні назад написала в кризис форму про зміну паспорта з прикріпленими фото (біометрію здавала по старому і прийшов лист щоб я відправляла на вклейку) і чекаю відповідь Тобто я можу зараз просто відправити новий?
-
тим більше. була нещодавно ситуація у дівчини, коли не видали ворк перміт по коммон ло, чоловіку. у нього була і віза і letter of introduction, а от доказів відносин з собою не було і летів один. тож все потрібно обов’язково взяти з собою і в такому випадку бути готовим пояснювати, де жінка.
-
Наверное 2 последних вопроса на сегодня.. 1. Снова же вопрос о том как долго планируете быть в Канаде (imm5257) дата до конца wp. Вопрос от какай даты ставить, сегодня подачи или начала wp что на руках? И второй вопрос, коль работаю нынче, был вопрос до анкеты - Do you have a written job offer? Нужно ставить no?