UA to Canada CUAET
-
єдиний спосіб письмової комунікації — кризова форма. так, можете відправляти зараз, не чекаючи відповіді.
-
Можете підказати куди саме дослати скани нового? Я десь півтори тижні назад написала в кризис форму про зміну паспорта з прикріпленими фото (біометрію здавала по старому і прийшов лист щоб я відправляла на вклейку) і чекаю відповідь Тобто я можу зараз просто відправити новий?
-
тим більше. була нещодавно ситуація у дівчини, коли не видали ворк перміт по коммон ло, чоловіку. у нього була і віза і letter of introduction, а от доказів відносин з собою не було і летів один. тож все потрібно обов’язково взяти з собою і в такому випадку бути готовим пояснювати, де жінка.
-
Наверное 2 последних вопроса на сегодня.. 1. Снова же вопрос о том как долго планируете быть в Канаде (imm5257) дата до конца wp. Вопрос от какай даты ставить, сегодня подачи или начала wp что на руках? И второй вопрос, коль работаю нынче, был вопрос до анкеты - Do you have a written job offer? Нужно ставить no?
-
дата duration of expected employement лише сьогоднішнім числом, чи пізніше. дату, яка раніше не дасть поставити. ну і до кінця дії вп. written job offer — це питання із опитувальника, це для того, щоб перевірити можете ви взагалі подаватись на ворк перміт. є чи ні, то не важливо, бо ви і так можете подаватись.
-
не думаю, що така опція є. зателефонуйте на гарячу лінію і запитайте, які взагалі є опції, якщо терміново потрібен паспорт.
-
Запис на особисте надання паспортів у Варшаві можливий тільки у 1 половині дня?
-
сьогодні також працює лінія, я дзвонила і там мелодія грає — спробуйте)
-
Скільки часу в нього зайняло отримання візи!? Дякую