UA to Canada CUAET
-
И резюме простое год -работа-обязанности одним словом.У него последние несколько лет неофициальная работа и мы сразу не указали ее.
-
ні, тип візи не можна змінити, тільки нова подача. здавати біометрію другий раз не потрібно буде. поки про продовження програми новин не було, тож поки що програма діє до 31 березня. тобто податись потрібно до цієї дати, щоб потім отримати ворк перміт, коли приїдете в Канаду.
-
Маєте на увазі, вже як буду в Канаді?
-
Спасибо большое.
-
кто в курсе:на момент подачи био не требовалась,теперь 18 на момент въезда.как с этим быть?
-
така ж ситуація трапилась декілька днів назад. вас Лондон розглядав? так не повинно бути, якщо у вас зі строком паспорту все окей. потрібно зв’язуватись з візовим офісом, який розглядав вашу заявку. t.me/UAtoCanada/204792
-
У меня маме Лондон выдал тоже как-то странно. Она 08/07/22 сдала био, Визу вклеенную получила вчера - 20/02/23 - Но виза по срокам выдана в день подачи биометрии О_О. И всего на один год - получается, ей нужно въехать в течение этого года чтобы ей дали ВП, который на 3 года? Или ВП не может быть сроком менее чем эта виза? (паспорт у неё до 26 года)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, що саме треба мати при собі, коли забираєш паспорт з візою в VAC(в Берліні) персонально?
-
в’їхати потрібно, поки віза дійсна. строк, на який видадуть ворк перміт не залежить від строку дії візи. його може обмежувати строк дії паспорту
-
як хочете — якщо мама планує приїхати в Канаду протягом того часу, поки ще діє віза, я би нічого не робила. всередині Канади потім можна податись на візу на підставі виданого ворк перміту. якщо вони визнають провину, потрібно буде знову відсилати паспорт і чекати.
-
не знаю, чи підуть вони назустріч, видавати візи вони можуть на той строк, на який захочуть. як буде відповідь від них, напишіть тут, будь ласка.
-
Доброго дня😊 Чи хтось з еТА робив medical exam не в Канаді ?