UA to Canada CUAET
-
откуда мне знать? я не знаю, откуда вы вылетаете и какие у вас паспорта. я вам описала, кто в зоне риска. принимайте решение соответственно
-
Спасибо большое. То есть нам, по идее, нет смысла переживать?!)
-
меньше переживайте, это скорее шанс 1 на тысячу, ни я ни кто из моих друзей с таким не сталкивались, все четко через Стамбул, при возникновении любых вопросов просто обьясняете что летите и будете там работать долго, обратный билет нонсенс
-
кто-то да. анкара ваще 4 месяца держит паспорта
-
Привіт всім. Скажіть, будь ласка, хтось надсилав паспорт на візу і чекав більше 6 тижнів?
-
Коли я відправив паспорт через тиждень, я отримав повідомлення, що паспорт є в офісі IRCC, але більше ніж через місяць жодних новин.
-
Лиза а сколько у Вас в Дубаи прошло со сдачи биометрии до запроса на вклейку?
-
Треба заповнити кризову форму з даними нового паспорта.
-
З першої хвилини
-
З першого дня
-
Відправляв з грузинського візового центру. Але я не знаю, куди вони це відправляють. Коли моя дружина надіслала це в Лондоні.
-
Ви в Анкару відправляли?
-
Из Грузии в основном в Анкару отправляют
-
Вони відправили в Анкару. Лондон -це країна де розглядали вашу заявку. Нажаль, таких як ви вже багато. Є навіть ті, хто 3 місяці вже чекає😬
-
Google ‘183-day rule’. @ekstador
-
Вибачте, якщо питання повторювалось. Я шукала, але точно не зрозуміла, якщо я подала одну заявку в якій 2 людини мама(головний аплікант) і тато мене в цій заявці немає, то я зараз маю по новій ще одну подати окрему заявку на тата? Тобто створити новий акаунт? Чи під цим і мається на увазі дві різні заявки?
-
Якщо ви виконуєте відстеження, воно має показувати, де зараз ваш паспорт, чи не так? Мені це нічого не показує.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, какую анкету нужно заполнять по прибытию в Торонто чтобы получить жилье на пару дней от Красного креста? Не могу найти 😒
-
я летел в апреле, по этому не знаю как сейчас с вероятностью 99 процентов ничего не надо, вы же не покидаете аеропорт
-
Подскажите, нужен ли сейчас какой-то тест на ковид при перелёте через Стамбул? Знаю, что в Канаде все отменили, а там?
16 Jan 2023, 06:08
172871/286140
35 minutes ago