UA to Canada CUAET
-
Уже принимают
-
Так эту бумагу выдали по новому адресу 16 февраля. И тут писали в чате что в феврале приходили по записи и у них ничего не приняли, сказали по почте отправлять. Вы сдавали лично в Варшаве?
-
Facebook marketplace
-
Здравствуйте, нужна ли виза для въезда, если имеется карта резидента? Пытаюсь сделать чекин в машине в аэропорту, а оно выдает что виза обязательна
-
Доброго вечора, можливо хтось має або зустрічав групи з роботою, поділіться будьласка
-
Да, с валидной картой на руках
-
ви permanent resident of Canada?
-
ну тоді ви повинні знати, що ніяка віза не потрібна. якщо там немає опції вибрати, що ви permanent resident в автоматі, то йдіть на стійку реєстрації. я вже не пам’ятаю як було в автоматі, я на стійці показувала карту @max_ramius
-
Да, с валидной картой на руках
-
Спасибо, пойду на стойку как откроется. Собственно из-за того и переживаю, что нажимаю пр, ввожу данные, а оно ошибку что требуется виза. Наверное ошибка в системе
-
Підкажіть якщо паспорт закінчуться в серпні 2025 році а віза робоча вклеєна до липня 2025 а людина заїде наприклад в 2024р.можливо отримати дозвіл на роботу по новому чистому закордонному паспорту на 3 роки щоб не втратити місяці і роки.дякую
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка. Подаю візу з Канади після фоіл-лесс. Для дітей робити окремі акаунти?
-
Дякую Вам
-
так, можна. потрібно надати новий паспорт в аеропорту, щоб отримати по ньому вп
-
напевно. не переживайте, віза ніяка не потрібна, ви ж permanent resident.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, можна ли сейчас забирать лично паспорта с Варшавы, если завтра отправлю? И тогда не нужно же оплачивать курьера, обратную доставку? Я правильно поняла? И ещё подскажите, сколько ждали вклейки в Варшаве?
-
І на сайті є опція запису для личного подання доків
-
В Варшаве? Любопытно
-
Якщо комусь важливо: у тата є канадська віза, сьогодні подовжив дозвіл на проживання в Болгарії на рік. Питань щодо канадської візи не було, навіть паспорт не дивились.
-
Я в феврале приходила по записи лично сдавать, всё приняли🤔
16 Jan 2023, 06:08
173041/286261
2 minutes ago