UA to Canada CUAET
-
Это во всех центрах так? Обратная отправка каждого паспорта оплачивается отдельно?
-
Добрий ранок! Ми в Канаді😂 В мене питання, може ви зорієнтуєте. Нас поселили безкоштовно на 3 дні ось тут : Motel 6 London, ON - Ontario, 810 Exeter Rd, London, ON N6E 1L5 Ми хотіли здати завтра медогляд і поки я нічого не знайшов окрім цього: 164 Queen St E Unit B103, Brampton, ON L6V 1B4 1) Ви не підкажете де шукати в нашому районі? 2) Тут працює Убер? бо показує, шо нам їхати 165 км і поки без машини не розумію як добратись бюджетно. Дякую.
-
А що за letter of introduction? Де цей letter взяти?
-
Здравствуйте, обратную доставку курьером оплачивать за двоих, если отправляю на вклейку 2 паспорта? Варшава
-
Благодарю. А если забирать лично? Платить не надо получается? Возможно ли вообще лично забрать в Варшаве?
-
Да. Платить надо за каждый паспорт. В платеже указывайте за кого платите. И чек в конверт ложите.
-
Гугл карты должны помочь проложить маршрут, может какой автобус или поезд есть
-
Мені вклеїли за тиждень.
-
15 лютого отримала паспорт
-
Підкажіть а дитині в 15 років потрібно робити біометрію чи ні? Тому що прийшло повідомлення тільки мені.
-
перший лінк в повідомленні. t.me/UAtoCanada/189678
-
дякую
-
ви по посиланню дивились, яке є в закріпленому про медогляд? бо є там Лондон, і не одна клініка.