UA to Canada CUAET
-
Підкажіть а дитині в 15 років потрібно робити біометрію чи ні? Тому що прийшло повідомлення тільки мені.
-
перший лінк в повідомленні. t.me/UAtoCanada/189678
-
дякую
-
ви по посиланню дивились, яке є в закріпленому про медогляд? бо є там Лондон, і не одна клініка.
-
Здравствуйте, подскажите кто знает. Пришел запрос на вклейку визы. Подавали travel на Украинский загранник, но он просроченный, а паспорт отравили Российский действующий. Кто знает что ждать и что делать?) Спасибо
-
Спасибо, просто нам всей семье одобрили и уже прислали паспорта, а у жены просроченный Украинский и пока никакого ответа(
-
Там аэропорты близко и там и там) 5 часов нормально, пересадка же
-
Этого я не знаю.
-
такая же ситуация, забрали российский на вклейку сказали, что так делают
-
А внутренний потеряли (
-
Доброго дня, вибачте що турбую , перечитала але не знашла відповіді на своє запитання Якщо ваша ласка будь ласка допоможіть … Заповнюю анкету , в мене є дочка яка народилася в Криму в 2015 році. В неї є загран РФ але нема заграну України. Питання ? Як правильно заповнити ,якщо в заграні рф вона на прізвищі батька , а після розлучення в Укр свідоцтві вона на моєму прізвищі. Проіздні документи я буду вказувати. Свій Укр паспорт( загран в мене вийшов строк) також загран РФ а у дитини тільки Укр свідоцтво та рф загран … але там вона не на моєму прізвищі..чи не буде с цим проблем?
-
Подскажите какие документы нужны что б забрать паспорта?