UA to Canada CUAET
-
там нічого складного в оформленні самостійно немає, почитайте про программу cuaet детальніше. Щоб працювати потрібна робоча, а не туристична, це одна позначка в анкеті яку ви будете подавати.
-
Привет, пара вопросов: 1-подскажите что нужно для получения ворк пермита? (слухи, что нужно заранее печатать какой-то бланк) как у кого эта процедура вообще проходила? 2- нужен ли тест на ковид? (Может можно дию показать?)
-
Доброго дня учасникам групи. Можливо хтось вже мав досвід і може порекомендувати кращий варіант. Хочу оформити візу в Канаду через агенство. Наразі проживаю в Англії по програмі Home for Ukrainian. В Англії я маю право на працевлаштування, але це не робоча віза. Агенство пропонує відкрити туристичну візу в Канаду, а не робочу. Яку візу ви відкривали, шановні земляки? Буду дуже вдячна за рекомендації!
-
Все залежить від того які у вас плани, якщо переїзд з працевлаштуванням - то віза W, якщо поїхати як турист то V, візу V отримаєте надовше
-
Віза не має жодного стосунку до подальших планів переїзду. Вона лише дає право на перетин кордону
-
Як швидко зазвичай приходить трекінг номер від vfs після відправки паспорта на вклейку? Паспорт було доставлено до vfs іще минулого тижня (відповідно до трекінгу пошти), але поки що імейлу із трекінг номером від vfs немає. Коли варто телефонувати до них?
-
Все теж саме написано ....)))
-
Здравствуйте.. Скажите, пожалуйста, ворк пермит офицером в аэропорту даётся с даты вклейки визы в паспорт или с даты прибытия в Канаду? Я получила визу в сентябре. Ждем визу детям. Я уже потеряла 6 месяцев ворк пермита?
-
Спасибо огромное! ❤
-
tak
-
Если кому полезно будет: 4.02 подача заявки мной, гр. Украины 10.02 сдача биометрии 22.02 паспорт реквест Жена, гр. РФ, отдельная заявка, никаких движений после биометрии( вместе сдавали)
-
Чи є у групі мама, яка з дитиною збирається їхати у березні сама? До Вінніпегу. Білетів ще не брали. Я така, шукаю щоб може разом їхати. Пишіть в особисті.