UA to Canada CUAET
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, хто як з України відправляв паспорт для вклеювання візи у Польщу (найближча країна, я так розумію). Ми в Грузії, то dhl відправили з Батумі в Тбілісі. А тьотя моя у Києві сьогодні отпримала підтвердження. І наче dhl в Києві не працює. Буду щиро вдячна за поради!
-
вам нужно изучить вот это - www.ontario.ca/page/apply-ohip-and-get-health-card страховка в аэропорту не выдается и нужно самостоятельно сходить в Service Ontario и ее оформить. подробности и необходимые документы опять же по ссылке выше. медосмотр с этой страховкой никак не связан, ответ на вопрос "где можно пройти медосмотр" находится в закрепленном сообщении
-
я сам не пробовал, но представляю, что попроще. вы можете самостоятельно открыть edmonton.craigslist.org/search/apa и включить слева фильтр "cats ok"
-
Доброй ночи , хотела узнать какие пруфы могут доказать о common-law parent , и если пруфы будут только 9-месячной давности , могут ли это одобрить ?
-
У вас не открывается эта ссылка - t.me/UAtoCanada/25 ?
-
які саме пруфи 9 міс давності? фото також свіжих немає разом?
-
ну так я вас і питаю, які саме пруфи у вас 9 міс давності? і більш детально розкажіть про вашу ситуацію, по одному реченню не зовсім зрозуміло. які у вас відносини, живете разом чи ні, коли бачились і тд
-
Але ж там вони мають бути як мінімум один рік , що ми разом
-
З пруфів є тільки фото Ситуація така : ми разом живемо за одною адресою , працюємо разом на одній роботі , але хлопець не українець і разом ми тільки 9 місяців , не один рік . Ніяких спільних рахунків нажаль немає
-
Тож ,так я маю таку ситуацію , нема сенсу намагатись , тільки якщо одружитись ) Дякую за відповідь )
-
так, вони перевіряють детально усе. і просять надавати докази, що ви проживаєте разом більше року і докази відносин у вигляді фото (з різного періоду ваших відносин). ну і вам потрібно буде розказати як розпочались ваші відносини і коли. брехати ircc не дуже гарна ідея. якщо хочете разом в Канаду, ваш вихід — одружуватись.