UA to Canada CUAET
-
Ми подавали анкету ще в липні, біометрію здали в серпні. В вересні чоловік отримав візу, я через місяць після нього, потім через декілька днів молодша донька. І тільки вчора, через 7(!) місяців прийшов реквест на старшу доньку. Діти біометрію не здають, просто чекати.
-
в Дюссельдорфе без записи отвозила
-
Я в Україні але я не виїзний
-
Я правильно понимаю, если отношу паспорт на вклейку и забираю лично, то нужен только паспорт и распечатанный реквест? Видел люди писали про конверты какие-то, еще какие то доки заполняли. В закрепленном не нашел ответ
-
вам нужно через агенство отправить
-
Спасибо, оригинал какого документа, когда забираю? Паспорт же отдам
-
Подскажите пожалуйста забирать документы нужно с реквистом или ещё нужны документы. спасибо
-
Доброго дня! Тиждень як здали біометрію. В чоловіка через два дні в анкеті з'явився напис, що biometrics completed, а в мене досі стоїть тільки дата здачі біометрії. Знаючи люди, підкажіть будь ласка, чи це нормально? І ще деталь - коли сдавала відбитки, то п'ятий палець ніяк не читався, весь час горіла червона лампочка на сканері.
-
Здравствуйте. Хотелось бы сделать права на категорию А. Имеются украинские права на категорию B . Но пластик утерян. Как быть? Запросить в посольстве документ об утере? Или и так не имеет смысла ибо категория А не была открыта. Есть фотографии и все данные. Спасибо за подсказку.
-
У нас так само, вже навіть прийшов паспорт реквест мені, а в неї без змін. Знаю ще дві пари звідси з такою ж проблемою. Чекати напевно
-