UA to Canada CUAET
-
я в Дюссельдорфе сдавала без записи, детский паспорт положила без реквиста,но доки его перевела в бюро переводов и заверила нотариусом.
-
да загранпаспорт и свидетельство с бюро переводов+я одинокая мама
-
Подскажите, было такое у кого такое. Получил сообщение от IRCC на почту,что статус вашей заявки изменился,типа зайдите в апликацию и прочитайте сообщение.Захожу в заявку(семейная),напротив моей оранжевый кружок,типа перейди прочитай,захожу,а там ничего не изменилось,ни одного нового сообщения.Паспорт уже отправлен на вклейку.Что это может быть?боюсь пропустить письмо с разрешением на работу.
-
-
Добрий день. Якщо запис на біометрію прийшов ще в листопаді і до цього часу не записувалися на біометрію , чи можно по цьому листу записатися на біометрію зараз чи потрібно робити нову заявку ?
-
Дитині вже через місяць 18 років, прийшов лист про вклейку візи, біометрію не здає (бо не має 18 років). Якщо не поїде до Канади до 18 років, то потім як їхатиме, треба буде здавати біометрію ?
-
-
Вам в письме должно было прийти. 18 Dzherelna Street (Возле форума Львов)
-
Добрий день, Якщо не пам’ятаю пароль до свого кабінету, скільки разів можна відправити запит на відновлення паролю? Дякую
-
Подскажите пожалуйста адреса во Львове, куда приходить на сдачу биометрии, заранее спасибо
-
Доброго дня знаю що тут вже міліон разів задавали це питання Підскажіть будь ласка якщо довго чекаємо запрошення на візу Більше 3 х місяців після біометрії куди можна звернутись і що треба заповнити, можливо хтось може надіслати зразок 🥹🤞 Дякую велике всім хто відгукнется 🇺🇦🫂
-
В том-то и дело что указано канадский визовый центр - Львов, а адреса нет. Либо я не вижу где.
-
Ну я вам написал адрес, за день до апоинмента, вам еще раз придёт уведомление с адресом и временем прихода.