UA to Canada CUAET
-
Друзья,всем привет ) Такой вопрос,кто то отдавал детские паспорта на вклейку без запроса в Дюсельдорфе? У кого какой опыт? Неделю назад подруга отдала паспорта в Берлине без запросов , и ей вклеили детям визы,в визе пишется что вклеили в Лондоне)(у нас родителей визы есть давно) Может кто то пробовал в Дюссельдорфе,и у кого то получилось ? Спасибо )
-
Поки чекаю, здала лише в цей понеділок
-
Доброго дня, співвідчизники допоможіть!!! Допоможіть виїхати з Литви в Швецію, щоб здати біометричні дані для Канади. Я вагітна і мене не приймають на роботу в Литві, фінансування ніякого немає. Подробиці розповім в особистих повідомлення. На вас остання надія🙏
-
Мені говорили 6, але чула, що і за 2 роблять. Тут немає змісту гадати, просто чекати 🤷🏻♀️
-
Добрий день. Ми прилітаємо по канадському часу в Торонто 20.35 . Чи буде в той час офіцер в аеропорту ? Виліт в іншу провінцію в нас наступного дня у 10.00
-
Я не знаю )
-
Полностью согласна 👍 Люди думают только о себе . Не исключено , что именно переизбыток таких «предпринимательных»граждан , одна из причин закрытия программы после 31 марта . И это касается не только Канады , к сожалению 🥹🤷🏼♀️
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка, ви знайшли відповіді на ці свої запитання? Бо у мене тепер ті ж самі, буду дуже вдячна, якщо ви поділилися своїми досвідом☺️
-
Да пустую страницу с фотографией, для подтверждения что у детей есть загранпаспорта
-
Доброго Ми записувались, як сім‘я, на одну годину разом