UA to Canada CUAET
-
Доброго усім вечора, е декілька питань,може хто підкаже! Я з дружиною плануемо летіти в Канаду в березні,хто летів останнім часом, чи потрібно робити щеплення від ковіду, чи тест який діе два-три дні? На сайті IRCC читав що не потрібно робити, ні те ні інше, але все-таки хотілось би дізнатися від людей які прилетіли в Канаду! Також е питаня стосовно медогляду, його можна пройти на протязі 90 днів в Канаді, також я чув що можно пройти в Польщі, може хто робив, підкажіть не буде якихось проблем якщо зробити його в Польщі,чи краще вже пройти його в Канаді? І останне питання, стосовно канадської дії ArriveCAN, її необхідно скачати перед виїздом, заповнити щось там? Буду дуже вдячний за допомогу, консультацію!)
-
Дякую вам за інформацію)
-
Сейчас все ковидные ограничения сняты еще с октября, то есть ни заполнение ArriveCan не обязательно, ни тесты или вакцинацию не спрашивают
-
совершенно так же, на любом переходе есть офис CBSA, там все выдадут
-
Сайты поиска работы в Канаде www.linkedin.com www.indeed.com www.monster.ca www.wowjobs.ca www.careerbuilder.ca www.glassdoor.ca www.ziprecruiter.com www.simplyhired.ca www.eluta.ca
-
У кого был случай , что визу ставили на паузу и потом снова активировали ? В таком случае отправляли паспорт на новую визу или все же старую снова активировали ? Мы позже, чем было по их требованиям, выслали им разрешение от отца на вывоз ребенка и потому в аэропорту оказалось, что виза «suspended”
-
Чи відправляв хтось паспорт на вклейку до Лондона, знаходячичь у Британії? Можно звичайною роял поштою відправити(де э трекінг) або тільки від VFS?
-
t.me/UAtoCanada/207336
-
Ви заходите на сайт vfs global, реєструєте особистий кабінет, потім через нього book an appointment, потім passport collection і обираєте зручну дату і час. Після запису вам прийде на пошту лист-підтвердження з pdf файлом. Роздруковуєте його і йдете забирати паспорт
-
помощь к провинции никак не привязана, подаетесь вы все равно онлайн, не обязательно где-то сидеть ее ждать
-
Ви можете податись на допомогу в будь якій провінції та місті Щоб її отримати потрібно і SIN номер, і банківський рахунок, номер телефону Зручніше ж буде Вам потім що це все буде у Калгарі якщо Ви там вирішили жити