UA to Canada CUAET
-
Люди ещё с 25 и 28 ждут
-
Я чекаю з 31.03. Нема відповіді.
-
Ну паникёр))
-
Тут багато таких. Там реально черга. Теж чекаю
-
Якого числа була біометрія?
-
26го. Вже відправила на вклейку
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто із вас подавав анкету по батькові старше 60 років: чи вказували ви звичайну дворічну службу в армію, котру батько проходив ще в період 1974-1975 років. Чи потрібно вказувати взагалі?
Заздалегідь дякую
ПС. Не знайшла по пошуку серед обговорень вище, тому і пишу 🤷♀️
-
Добрий вечір, хтось знає, які зараз надійні сайти, де можна квитки купити (чи компанія автобусів) із Західної України до Європи, планую їхати здавати біометрику, можливо хтось знає точно хто їздив
-
Відправляють всі в одному конверті! Віддадуть, треба мати присобі відповідну форму і кожного копія ID
-
Доброго дня. Я вказала, але запиту на паспорт поки що немає
-
Я їхала з Тернополя з Варшави з автобусного вокзалу 16.40 назад.
-
Добрый вечер, извините за беспокойство, я застрял на регистрации, указал место работы, но все равно пишет что не хватает данных, если кто сталкивался, помогите пожалуйста, заранее спасибо 👀
-
Паниковать можно начинать через 14 дней.
-
я сдавала 1го. i поки запрошення нема
-
В мене була така помилка. Методом перебору зрозуміла що деякі місяці в випадаючих списках не працюють. Наприклад в мене були проблеми з November (але є і інші биті місяці). Ставиш його - помилка, міняєш на March - пропускає. І ще рекомендація - ввели позицію, натискайте далі, таким чином ви перевірите чи в щойно добавленому рекорді немає помилок і мінімізуєте шанси що всю форму треба буде переробляти
-
Все 10 лет без пропусков указали? И закончили последнее место галочкой "до сейчас"?
-
Добрый вечер. Указывали и уже 2 дозапроса было. Пока что ждём, запроса паспорта не было. Это мои догадки, но, возможно, они запрашивают доп информацию по всем, кто служил за пределами Украины. Мой отец как раз служил в России и Казахстане.
-
Див вище переслала повідомлення. В мене були проблеми з заповненням місць роботи. Пробувала і в різних браузерах і міняти дані - виявилося що проблема з місяцями була. Пробуйте різні комбінації і перевіряйте чи пропускає на наступний крок
-
Вы должны указать все места работы за последние Х лет. Проверьте, что указанные даты покрывают этот период целиком.
-
Дякую, вже все вирішив😁. Якби не ви, сидів би до ранку
17384/287217