UA to Canada CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, є хтось, у кого віза CUAET була вклеєна в російській паспорт? Я з окупованої території і мав можливість вклеїти візу тільки в такий паспорт. Наразі вже зробив український закордонний паспорт і я не до кінця розумію як бути в такому випадку? По якому паспорту треба летіти, якщо я зараз знаходжусь на терріторіі ЄС. Дякую за відповіді
-
Можите робити фото візи вашу та чоловіка написати перед цим правда в кризову( буде стандарт відповідь: чекайти ви в приорітеті і д) і зробити фото з відповіді кризової теж. Потім ці всі фото роздрукували і відправили з паспртами дітей на вклеку візи. Можна ще від руки описати все: Нам вклеїли а так як діти до 17 р.привяз.до батьків, то прошу вклеїти і їм візу також! Все буде гуд, бо так вже робили !
-
Мы ищем виртуального помощника для оказания административной поддержки нашей команде при удаленной работе. Этот рост означает, что мы всегда ищем самых талантливых, уверенных в себе, уравновешенных независимых мыслителей, которые присоединятся к нашей замечательной команде. Вы можете связаться со мной по WhatsApp @+1 (469) 403-5723. Опыт работы не требуется (проводится обучение) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение)
-
Просто відправляйте,я свій просторочений запит виправляла,все гаразд Зверталася до компанії,якщо потрібні контакти,пишіть підкажу вам
-
2-4 дні без урахування кур'єрської служби (самостійно), кур'єрами (і туди і назад) - тижні два, якщо не загублять...
-
Цілий рік це кацапське падло вбиває наших дітей, а ви не змоглися перейти на українську мову... Візи воно курва заказує в канаду з бєлгорода... В кацапів більше візових центрів, що видають в Канаду ніж в Україні. Люди . ... Що робиться?
-
Де Там? В Україні? Якщо для вас Україна то "там". То що ви робите в цьому чаті?
-
Зі своєю дружиною язиком грайся. В нас є Мова. І коли тут піднімають питання, як виїзати з кацапії в канаду по цій програмі, бо я під матрасом зберіг український паспорт, то реально бісить.
-
Я також підримую! Адмін для чого взагалі сюди це кацапйо допускати, для чого їм кудись виїджати в них все добре, в них не стріляють постійно , в них не падають ракети на голову, в них не вбивають дітей, нехай живуть там , якщо для них Україна це там
-
Я не раз про це писала , а мої повідомлення видаляють, а ще мені подобається коли заходиш до них ( людей які в цьому чаті задають питання про виїзд з рашки)на сторінку в інсті і в них положення пише -ялта , росія😡😡😡🤬
-
Типичный фанат Шария , иди в след за русским кораблём
-
Адмін!!! Що кацапи роблять в цьому чаті? Ви дійсно хочете переїхати в Канаду, а там уже більш кацапні ніж українців?
-
Elena 🇺🇦 @DFicus @kudryavaya_nastya @paors
-
Admins they are trying to hide the truth about such individuals